Ompa ompa fallerallera!

Goddag mina vänner! Vet ni vad? :O Jag vaknade på mage idag?! Jag flög upp och la mig på rygg och somnade om.. Ovanligt..
Vaknade vid 10.30. Trodde jag ja.. Men ikke, klockan var bara 09.30 så det blev upp och kolla film, fixa naglarna och bara ta det lugnt.
Nu väntar jag på att klockan ska bli 15.30, då drar jag mig mot Sebastian och stannar där över natten tror jag. Nej nu blev jag trött, Berocca Boost funkar inte -.-' Tjingtjing!


Enjoy!


I lay my love on you!

This time it's real!
I never ever tought that love can feel so good.
I lay my love on you, that's all i wanna do!
Nu har jag dig, i min famn, inte bokstavligen, men psykiskt. Jag har dig nära min kropp, inte fysiskt, men ändå kan jag känna dina andetag, varenda ett! Jag känner min tom utan dig, jag vill egentligen inte ta ett enda andetag när du inte är i närheten, men i mitt psyke sitter du fast, det är din kärlek som får mig att andas, vakna med ett leende på läpparna varenda morgon. Jag är besatt av dig, du är min drog, du är min kärlek.
Jag älskar dig Sebastian, varenda dag!


5/9 10 16.00 We'll share forever!

Jag tackar gud för att ni finns!

Goddag! Seg dag, eller, jag är seg. Sebastian kom till mig imorse och tog sprutan på mig, det va så mycket bättre gjort än jävla Mats jävel! Sen lagade han mat till mig, åh! :') Min pojkvän är världens bästa pojkvän!
Sedan kom Sanna förbi ett tag, hon hade köpt fryst mango till mig! Seriöst, jag har för bra folk i min närhet! Helt underbart!
Jag sitter och hoppas på att någon vill komma till mig eftersom att hela min familj åkte till stockholm imorse. Nu lyssnar jag på Sebbes spotify, han glömde logga ut. Han har riktigt bra musik!
Yeye.. hejdå :)

940110 Jennifer Jonsson

Jag är hemma, med 6 dl mindre tuttar och nöjd som bara den!

Kl. 07.00 igår stod jag inne på mitt rum och bytte om till supersnygga kläder! Eller.. Kramade Johanna och Mamma hejdå och gick till ett  annat rum och pratade med min läkare Jesper. Han började måla mina bröst och efter ett tag frågar smarta jag hur man får bort allt som inte ska va kvar, när han började berätta att dom typ bränner bort det så svimmade jag till, vipps så satt jag på stolen och trodde jag skulle dö. Lyckligt vis gjorde jag nte det och vi körde igång igen, sen blev jag lite yr igen och satte mig ner, sen gjorde vi det sista i sängen på rummet. Jag fick lite tablettisar och sedan åkte jag till operationssalen och bytte från sängen till bordet. Fick på mig syrgasmasken och somnade till på en gång. Då var klockan ca. 08.00 sedan vet jag inte vad dom gjorde men vaknade gjorde jag vid 2. sen låg jag i sängen fram tills frukost imorse och var vaken heeela natten!
Johanna, Erik och Sebbe var förbi också. Så himla snällt av dom! Snart får jag besök av mina klasskamrater och Tova, och lite senare kommer Sebbe förbi!
Nu ska jag gå och lägga mig lite innan det kommer folk!
pussar och kramar från moi!

Min engel, for evigt, jeg elsker, kun dig!

Nu är det mindre än 8 timmar kvar till uppgång för min del! Om 50 minuter får jag inte äta förens jag vaknar imorgon efter operationen! Jag har haft en väldigt värd kväll med mina vänner! Nu vill jag bara att Sebastian ska ringa som han lovade!
Nervositeten stiger mer och mer, fast värst var den i duschen. Det där medlet torkar ut min hud och det stank!
Jag vill ha Sebastian här, jag vill ha alla mina nära här, ni vet om ni ska känna er träffade! Jag ska hoppa i sängen snart, måste bara byta örngott. Min mor var så snäll att hon bytte resten av sängkläderna!

Önska mig lycka till nu, tänk lite extra på mig mellan typ 8-11. Och be en bön för tusan!

Tänker tacka alla mina vänner redan nu för att ni tänker komma och muntra upp mig! Det betyder massvis!
Big love, long time! 

                                 /tutt-jennifer


DUN DUN DUUN!

Sitter med en kopp kamomill thé och honung, BLÄ! Men vad gör man inte för att hålla sig hyffsat frisk?
Yeye, nog om det. Detta kan vara sista gången jag bloggar med stor byst.. Shiiiit jag är så nervös! För er som antingen är efterblivna eller allmänt retard så ska lilla moi genomgå en bröst operation imorgon (28/10).

Kl. 00.00 inatt ska jag börja fasta, får alltså inte äta eller dricka någonting! Måste även dusha med något medel som gör mig fri från bakterier, steril som doktorerna säger, både ikväll och imorgon på morgonen, sen antagligen en gång på sjukhuset.
Kl. 07.00 finns jag i A-huset på USÖ. Massa snygga kläder på mig!
Jag kommer få besök av min helt fantastiska pojkvän under dagen. Gissar att min mor även befinner sig på sjukan med massa tidningar och bullar. Kanske kommer en och annan vän också, fast de flesta kommer på fredag skulle jag tro.
Tittade runt lite på nätet om hur själva ingreppet går till, hört att några är lite nyfikna, så jag skriver ner lite!

Operationsförlopp vid bröstförminskning

En bröstförminskning utförs i narkos och tar i normalfallet 2-3 timmar att genomföra. Det finns ett antal olika varianter av bröstförminskningsmetoder. I normalfallet lägger kirurgen ett snitt runt bröstvårtan, ner över bröstets mitt och sedan vidare i det naturliga vecket under bröstet – ett så kallat ankarsnitt.

Därefter avlägsnas bröstkörtelvävnad, fett och hud varpå vårtgården med bröstvårtan formas till önskat utseende och förankras till sin nya plats på bröstet. Därpå för kirurgen den tillpassade, undanvikta huden uppifrån bröstet runt vårtgården och formar på så sätt bröstens nya konturer. Vid behov fettsugs området nedanför armhålan i samband med ingreppet.


Bröstvårtorna förblir oftast anslutna till sina befintliga nerv- och blodbanor men om brösten är mycket stora och har ett stort överhäng, kan vårtgården och bröstvårtorna komma att behövas förflyttas lång väg till en naturlig position på bröstet. Detta ökar riskerna för att känseln och blodcirkulationen försämras till vårtgården och bröstvårtan.

Förslutningsstygnen läggs normalt sett runt vårtgården vidare i en vertikal linje nedåt och längs med vecket under bröstet. I vissa fall kan en bröstförminskning utföras utan att det horisontella snittet i bröstvecket behöver läggas vilket reducerar ärren. I undantagsfall kan en tillfredsställande bröstförminskning åstadkommas endast genom fettsugning, vilket i sin tur minimerar ärren.

När snitten förslutits läggs ett förband och patienten förs från operationssalen till ett vilrum för övervakad uppvakning.

Sådär mina vänner!
Sista kvällen med stora bröst spenderas i kyrkan med dom bästa! Kommer kanske lite bilder sen. Puss på er!


Det kostar inte mycket att vara en god människa!

Kvinnliga småbönder är jordens fattigaste och har världens tuffaste jobb. Kooperation utan gränser uppmärksammar nu dessa kvinnor med ett frågespel. Varje gång någon spelar spelet skänks 5 kronor till dessa kvinnor. Vad väntar du på? Skänk 2 minuter av din tid och spela spelet! Skulle du eller jag klara deras jobb?http://utangranser.dqc.se/quiz/KooperationQuiz.html?ref=kampanjsajt
Så fin som få!

Hej mina vänner! Hur mår ni? Jag har väl mått bättre, förkyld som attans! Så typiskt att jag ska bli sjuk innan operationen! SHIT! det är på torsdag, idag är det mådag, imorgon tisdag, sen onsdag. OCH SEN TORSDAG! Herre gud! Jaja, jag knarkar massa tabletter osv i hopp om att bli frisk!

Nu kommer musiiik, dålig och bra. För alla som är lika sjuka som jag, och för er andra också!
Tinie Tempah – Written In The Stars (feat. Eric Turner) (Non-UK Clean Radio Version)
Lars Berghagen – Ding dong
Petter – Det går bra nu - Fabolous Remix
Cascada – A Neverending Dream
Ke$ha – Take It Off
Black Jack – Inget stoppar oss nu
Bruno Mars – Just The Way You Are
The Proclaimers – I'm Gonna Be (500 Miles)
September – Satellites

Sisådär, lite musik iaf, HAHAHA :DNej, jag mår inte bra! Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med halstabletter och kamomill thé
och på Sebastian som kommer med psykiska mediciner!

Like a dream came alive!

Sitter och lyssnar på massa dålig gammal musik som man har minnen till! Hahaha det är så kul! Typ Six little eggs, och massa typ "hockey/07-08/fjortis-dunkadunka"! Så Gumaelius! Hahah det är mycket gumaelius nu vetni ;)
Yeye, nog om det. Today började jag kl 10, sen efter någon timma eller så var det FN-firande i aulan. Mycket duktiga tjejer och killar som dansade och sjöng! Man blir ju lite stolt över sin bästa vän också! Åkte hem efter det, känt mig väldigt hängig.
Nu har jag knarkat vitamin-tabletter, proviva, thé och värktabletter i hopp om att må bättre ikväll när det antagligen blir photoshoot med Tova!


Titta vad söööööööööt!

Jackule, oooh jackule!

Kollade igenom gammla playlists på spotify, hittar Jai Ho, börjar tänka, jag saknar gumaelius! 

Snön har lagt sig. Ett vitt snötäcke över taken lyser upp i mörkret.
Sebbe kommer väl ringa mig med lycka i halsen och berätta hur bra det är med snö, jag kommer mummla tillbaka och gå ner i deppresion. Sommaren är min grej! Nu ska jag dra mig mot skolan, ha lite engelska och matte, sedan ska min bästa vän dansa i aulan, så jag springer dit ett tag sen hemgång!

St Slumdog Millionaire – Jai Ho
9B & 7B:s tjejer, damn ni va bra på denna!

I give you my love compleatly!

Dålig på att blogga, jag vet! Men kan ni förstå att jag har lagt upp 66 inlägg (med detta)?! Det är liksom mer än jag någonsin gjort! Så nu ska vi inte klaga!
Idag va det inget speciellt i skolan. När jag kom hem städade jag hela huset, sedan kom min helt fantastiska pojkvän, sen kom min bästa vän och hennes holländare. Mycket trevligt!

Kollade på Robinsson ett tag, sedan lyxfällan, efter det veckans kanin. Seriöst?! Vart är sverige på väg? Robinson är det gammla hederliga programmet (tänker jag). På ettan på lördagkvällarna, sitter med en skål godis och myser med familjen oså samma gamla programledare.
Lyxfällan, seriöst nu Sverige, varför bryr sig folk om enskilda individer som har problem med pengar? Samma med jäkla på topp med anna anka, vem bryr sig?
Varför inte bara göra typ en dvd för folk som vill träna så kan dom få träningstips av Mrs. Duck ?!
Och veckans kanin? Värt program, typ lite kända folk som man känner igen men kan inte placera dom någonstans? typ han Claes va pappa i Lotta på bråkmakargatan? Nej, Tv är inte något för mig längre!

Kärleks musik på hör nivå! Jag är kär, ohyes! Nu ska jag läsa lite! Puss på er ;)
love


Jag ska bara påpeka att min dator inte funkar, därför får ni massa andra skitbilder!

Äppelpaj/Äppelkaka ?

Dagens i-landsproblem! Det kom upp en diskussion om vilken sorts paj/kaka vi fick förra veckan. Jag och Emelie var bombsäkra på att vi fick äppelpaj, altså en smulpaj! Men dom andra sa att vi fick en äppelkaka, altså en sådan sockerkaka med äpplen i. Så vi var bara tvugna att kolla upp det på google!
Hahaha, lika så förra veckan kom det upp en annan diskusion om vad som är blont och inte. Men duktig som jag är, så googlade vi upp det också, och jag hade rätt!
(Ville bara skryta lite!)


Hahah! Nu har jag hål :)


You're poison, and I don't wanna break these chains!

Hei, dåligt av mig med denna uppdatering. Men har haft annat för mig!
Idag har jag fått mina skolfoton, jag är faktist hyffsat nöjd till skillnad från de andra åren. Kan kanske bero på att man va sån då, "OMG! F*n vad ful jag blev, men du va ju jätte snygg!" HAHA, trevliga tider det där asso!
Nej men vet ni va, för "ovanlighetens" skull ska jag börja dra mig mot Norr till min pojkvän! ni fårla ha det gött!


I wanna hurt you just to hear you screaming my name.

bocbefbloi
Sisådär, ännu en helg avklarad..Sovit hos Sebastian. Nu är Marcus här, dom spelar Halo och jag gör ingenting :D
Kanske sover här i natt också.
Ha det bra.

So in love

Sitter hos min pojke och är lycklig! Vi ska kolla på bio, kommer dock vet jag vet inte vad den heter :D Men det är 3D iallafall :D
Hoppas ni har en lika bra kväll som mig!

When i'm not with you i loose my mind!

Har kollat idol med Tova och Johanna. Mycket trevligt! Alice är awesome, men Minnahs skor.. Så himla snygga!
Nu har Johanna åkt och jag och tova har kollat på Saddam Hussein när han blir hängd och nu sjunger vi till Britney. Mycket trevligt. Nu ska vi fortsätta sjunga!Enjoy the kväll mina vänner!

You make me happy!

Sitter här och äter ett äpple till frulle. Det finns godare om jag ska vara ärlig. Jag tänker tillbaka på gårdagen, det var en riktigt bra dag faktist! Speciellt när jag kom till Sebastian. Vi kollade på Hitta Nemo och Hajar som Hajar. de är seriöst riktigt bra!
Min telefon dog senare på kvällen, så nu har jag min touch igen, hatar den, men det blir antagligen en ny idag!
Jag börjar inte skolan förens kl 10.50, men funderar på att åka dit iallafall och plugga lite.
Det är fredag, jag har längtat hela veckan! Inga planer förutom att gymma på håltimman och kolla mobil.


Time to loose all control, take a breath, and rock'n'roll!

Alla som inte dansar är våldtäktsmän!

Haha! Örebro, jag hejar på oss. Seriöst, en till våldtäkt imorse i Tybble. Se upp för snoppen! Man blir ju liite skraj. Jag menar, jag har aldrig gillat att gå ensam, men nu ni.. Nu ska man minsann inte gå säker. Det är nästan som att bo i Irak, fast dom bombar ju, här hoppar män på en och ja.. Gör lite vad dom känner för.
http://na.se/nyheter/2.2503/1.980729-nytt-valdtaktsforsok-i-tybble-pa-morgonen 
Där har ni länken.

Nu ska jag gå och äta med mina vänner.
Se upp för våldtäktsmännen mina fina! :D

Let's make a beautiful picture of life.

Se inte skillnaden på utsidan av en människa, ge allt en chans!
Du har ingenting att förlora!

Det är allt.

Vad skulle mitt liv vara utan all kärlek? Vart skulle jag ta vägen om allt inte fanns. Jag behöver dig mer än någonsin. Jag behöver alla mer än någonsin, hela tiden!

Jag blev glatt förvånad idag när jag och mina vänner pratade med lärarna och rektorn om lite saker, inget jag tar upp här, men att dom faktist lägger ner tid att lyssna på vad man vill säga. Jag har alltid trott att lärare osv inte bryr sig så jätte mycket. Men tack gode gud att det inte är så!

Jag är riktigt nöjd med mitt skolval, kunde inte välja bättre än Risbergska, även fast min klass inte kommer speciellt bra överens enligt vissa saker.. Haha, men det fixar vi!
Jag är otroligt tacksam över alla mina vänner, ojojoj ni betyder så himla mycket, vad skulle jag gjort utan er?
Och min älskade Sebastian, jädrar vilken go kille! Jag har allt jag behöver! Vänner, familj, bra skola, bra utbildning, en awesome pojkvän.
Tack! Ni vet vilka ni är, och om ni känner er träffade, ta åt er!


Even when I fall, I know that you support me through everything.
You know, I do the same for you! No exceptions!

Chronotribe!


Det finns inget bättre än när jag har dig i min närhet!

Har ni någonsin fått känslan av att bara vilja dö, vilja bort från jordklotet, bara några dagar, eller föralltid?
Just nu känner jag motsatsen, jag vill leva alla mina dagar fullt ut. Varenda sekund ska jag ta vara på! Fast, JAG VILL HA EN EGEN MÅNE SOM JAG KAN ÅKA TILL! Fatta mysigt, bara sätta sig i en båt och typ segla iväg till månen och se glad ut! Haha, najs!

Dagen har vart riktigt värd! Lite tjaffs hit och dit i skolan, men det löste sig hoppas vi. Jag ska till Specialpedagogen för att göra dyslexi-test (?!?!?!). Jag spenderade liten stund med Marte-Martina-Moskito efter skolan, vi kilade upp till staden för en fika på Espresso House, deras Chai Latte är så värd varenda krona! Sedan åkte jag till min pojkvän och hade det riktigt bra!


Sussa sött mina vänner!

Harre Goud!

Shitpomfritt! Titta vad Joline visade mig! Usch..

Ja, nu kan ni ju få se vad vi håller på med på våra håltimmar.. :$


Been there, done that!

Goder morgon kära vänner! Hur är det med er? Inte för att jag tror att ni kommer svara, men ändå! Jag mår galant! Jag hat egentligen inte något vettigt att skriva.
Ointressanta saker:
Jag har brutit av en nagel, gör svin ont!
Jag har ont i ryggen.
Jag ska ta blodprover imorgon, LIVrädd!
Jag har haft tshirt på mig hela dagen, och jag har INTE frysit!

Nu är det fight!
Eller inte.. Men nu har jag inte något att skriva! Ska föresten vara med min käraste Sebastian :D

PUSS!

Önskan!

Juste, Jag skulle bli grymt tacksam om folk som kommenterar skriver sitt namn, så att jag har en aning om vem det är som kommenterar!

Och jag är öppen för massa frågor och förslag!

Jag är frisk, jag är fri, jag är full av energi!

Kom precis upp ur badet, har vart och kört Affro power dance! Jädrar vad taggad man blir efteråt!

Och hörreni ni, Jag fick en inbjudan på Facebook.se om att "sätta ner foten". För er som inte har uppmärksammats om detta så handlar det om att typ massa människor här i Örebro ska samlas på stan på fredag och typ "patrullera" för att hitta våldtäktsmannen..

Jag är skeptisk, jag menar de allra flesta har Facebook, alla som har facebook har antagligen kompisar som snackar om det, tex jag fick reda på det av mina kompisar, Det allra flesta har vuxna omkring sig, som har facebook eller inte, men det pratas! Tillslut har ju våldtäktsmannen fått reda på att på fredag så kommer det kanske gå runt 200 pers och kolla efter honom. Klart som tusan att han inte går och våldtar någon tjej då.. Eller har jag fel?
Jaja, visst är det väl bra att man visar vad man tycker, men jag är skeptisk...


Att bero på ingenting, alla dessa j*vla "Bad hair day" mössor. Finns det något som är fulare? Funderar på att göra mig en egen med texten: Awesome hair day! Seriöst, Sånt får jag damp på!
Samma med killar eller tjejer (i få fall dock) Som går runt med typ shorts eller byxor som inte går hela vägen ner, oså sätter dom på sig strumpor i stil med tubsockor?!?!?!?! Vad händer.. Fytusan.. Disssss för sånt..
BOOOOOOOOOORT!

Hejdå.. Sov gott, det ska jag.

God bless the broken road!

Låten går inte att tröttna på! Jag är förälskad i Sebastian, låten får mig att tänka på oss! (För er som inte förstår, är det låten i inlägget under!) Jag har vart ute på en riktigt lång promenad med min bästa vän Tova, gosh vad vi behövde prata! typ de första kilometrarna argumenterade vi om Titanic, om det var en fin film eller inte. Tova tycker inte att den är jätte fin kan jag ju meddela, fast det är ju en jättefin kärleks historia!
Nu har jag badat varmt, med tända ljus och musik, färgat ögonfransarna, dock inget bra relultat :( men jaja.
Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på lite film Flightplane på 4an tror jag den går..
Ha en bra kväll kära vänner!


Mitt vänstra öga är knas, det ser ut som att det är det högra, men det är spegelvänt..

Puss!

That led me straight to you!

Min älskade är inte här, men ändå känner jag hans händer dansa över min kropp, jag känner varenda andetag, jag hör hans hjärta slå.
Det är det som får mig att vilja vakna på morgonen, längtan efter hans närhet!
En kärlek, så stark, har växt fram, och jag är galen i dig!
Att jag inte förstod från början att det var dig jag skulle bli den lyckligaste med. Älskling, jag dör hellre imorgon än att leva mitt liv utan dig!
Sebastian, jag älskar dig!

You really got me now!

Harre goud! Kvällen/natten var fantastisk, ovanligt.. Eller? NEJ!
Sebbe åkte för en timma sen, jag saknar honom redan, så jag sitter och myser i hans kläder, lyssnar på hans favotitband Van Halen och längtar tills jag får träffa honom igen!
Senare blir det utgång med Tovis min bästa vän!
Typ så värt känns det nu.. Sebbe kom :(

HIGH FIVE!

Hola mi amigo! Jag har spenderat mig dag med Sebastian, nu är han på väg hit :D

Var över hos Mormor och Catarina förut och lämnade kryckorna, oj vad man får veta mycket av mormor! Hon är en klok människa!
Nu väntar jag på att P.S I Love You ska börja igen, åh den är så himla bra! Rekomenderar verkligen!

Nu ska jag diska mina nyinköpta koppar så jag och Sebbe kan dricka vårat té. Mysfaktorn är mycket hög!
HIGH FIVE!

Ett gott skratt förlänger livet

DÅ BORDE FLERA GÖRA LIVET ÄNNU LÄNGRE OCH BÄTTRE!Jag och hanna hade planerat detta länge.. fast.. ja!
HAHAHAHAHA kollade jämt på den när jag va liten :$


Haahaha nått jag och Hannah hittade!


Detta är barnprogram på hög nivå!


HAHAHAHAHAHAHAH!


RÄHIJÄNGN! HAHAHAHAHAH tova&jennifer<3gulletussan


Jag tackar Olle för denna perfekta filmen till alla som har natthumorn igång!

Detta får avsluta mitt bloggande för ikväll. Men hoppas ni får er lite goa skratt!

I'll do anything for love!

Godkväll mina vänner! Hur är läget? Med mig är det bra, eller? Jag vet faktiskt inte, stukade fingrar på höger hand (jag är högerhänt), jag har ont i magen, jag bara måste sätta en nedåt tumme på alla osociala folk!
Vad är det med folk på fredagar? De flesta är faktiskt väldigt osociala!
Men nu ska jag inte deppa! Jag sitter vid våran stationära dator = massa gamla bilder! HIHI


                                     

Bild:
1. Jag och Hannah skulle baka pepparkakor med glasyr..
2. Min och Hannahs typ första "fjortis-bild"
3. Min, Hannahs och Linas naglar
4. Phille och Johanna i kohagen..
5. Orvar, Einar, Olof, Rolf och Räkan, våra nämnsdagar var det firande!
6. Jag och Hannah under skumpartut på min första Bounce-konsert!
7. Jag och Clara var ute och fotade lite, sen hamnade jag där..
8. Orvar, Einar, Olof, Rolf och Räkan på någon klassdag med 9B!
9. Elin, Johanna, jag och Andreas på Liseberg.
10. Jag i långt brunt hår och glasögon :O
11. En val.
12. Tovis och min dag förra sommaren, efter att Tova hade solat för första gången i solarium!
13. Gothia med Tova förra året!
14. Jag för nått år sen typ.. skulle julpyssla i kyrkan!
15. Emma och jag, vi har haft våra dagar! Haha, saknar dom :(
16. Jag och några av mina finska kusiner, för flera år sen......
17. Jag och Johanna gömmer oss för bussen.
18. Några killar från 9B på vår första klassresa!
19. Polen <3

Hahaahahahaha värt att sitta en tilla och försöka ladda upp alla dessa bilder, kolla bara om ni vill!
Sov gott!

You and I, both, love!

Hola, dagen har vart inte så bra, kände att den meningen blev fel, och jag bryr mig ingenting!
Nu ska jag snart dra mig mot min bästa vän och sen kilar vi + Johanna till marieberg eftersom det är rea-kväll typ :D
Jag försöker få kontakt med min pojke också! Vi höres!
Jag fick dessa örhängen av Sebastian igår, hade ju namnsdag!
Jag älskar dig så mycket!

Känslorna bubblar inom mig!

Godmorgon, jag har haft teckenspråk, seriöst idag är ingen bra dag! Jag har sovit jättedåligt, jag försov mig, det regnade, jag cyklade, jag är trött, jag saknar Sebastian, och jag vill bara krypa ner i Sebastians säng och bara prata om allt och inget (med Sebbe)!

Nu har jag håltimma, och jag orkar inte med skolan nu!
puss

There is nothing that i wouldn't do for you!

Nu kommer mina bilder jag lovade, dock inte många av dom :) enjoy!
fel håll :$ Kladdkaka med polly i, MH MH MH!


ÅH POLLY, VAD GOTT!


jappppppp...... eller? :)Jag och min älskade pojkvän hade ju 1 månad igår, det firades med middag på jensen och en busstur, för första gången tillsammans! Jädrar vad han gör mig lycklig! Jag älskar dig grabben min!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Nu ska jag ta och kolla på Välkommen åter (rekomenderar starkt) sen ska jag hoppa i badet och hoppas på att få höra några ord av Sebastian. Sedan blir det plugg hela natten!
Sussa sött!

Rocka på rocka på rocka på, så hårt det går!

Jag lovar att det kommer några bilder från gårdagen ikväll, nu har jag liiiite brottom, för jag ska till kyrkan och arbeta lite!
Jag är så himla nervös och typ chockad för operationen, det kommer bättre förklaringar på det, och om ni vill, får ni jätte gärna ställa frågor!
Några dagar gammal bild, kuuuuel!

Jennifer<3Sebastian

SHITPOMFRITT!

Nu är det spikat och klart, 28/10 ligger operationen, kl 07.00 ska jag befinna mig på sjukan. jag skriver mer sen.
Stan nästa med bästa Martina o co :)

FEMTE OKTOBER

Yupppp! Jag och Sebbe har vart tillsammans i en månad om 2 timmar och en minut! :D

Sitter i skolan med Omar Elin och Martina och har det bra. Sen blir det hemgång med martina och baka kladdkaka med polly i.
Kvällen/natten spenderas med världens bästa pojke! Jensen och sen hem till honom, LYCKA! hihi hoppas ni har en lika bra dag som mig. PUSS

1 timma och 30 minuter, det är sjukt!

Hej, nästan godmorgon för mig..
Jag spenderade min natt brevid världens bästa pojkvän. Jädrar vad killen gör mig lycklig! Vi vaknade vid typ klockan 14.17, sen har vi bara segat. Nu har Sebastian åkt, och jag är lite ledsen och uttråkad, men det blir nog bra!
Jag ska nog hoppa ner i badkaret snart, så ni vet! PUSS

Fett seriösa, eller..                                                Jag älskar dig !<3

Hungry for your love

Ikväll kommer Sebastian och jag är taggad till 1000! Ba så ni veeet :D
Jag var som sagt på marieberg och lite blev det inköpt.
Syns inte så bra vad allt är, men vill ni veta får ni lista ut det själva :D
MORSNING KORSNING!

rubrik

Godermorgon! Någon mer än jag som aldrig sovit så här dåligt? UPP MED HANDEN! Haha. Nu ska jag ta med min mor till marieberg och kolla lite grejer, inget köp planerat än men hoppas på ett par dojjer och lite ögonskuggor :)
Senare kommer min älskade Sebastian hit, och sover här :D WIHOOOOW!
Och great news, jag kan ha mina byxer :D:D:D:D
Ha en bra dag mina vänner!

Livet är way much better när man är "normal".

I badet låg jag och tänkte, som vanligt.
Vad är det som gör att folk börjar bråka osv? Jo, det kanske kan vara det att man visar en annan sida av sig själv innan man riktigt känner personen, då man kan öppna sig liksom..
Själv försöker jag vara mig själv, för jag vet hur grymt jobbigt det blir att försöka komma ur det där skalet man har. Liksom, varför säga att man är typ stenrik och bor jätte fint, när man egentligen är medelklass och klarar sig bra med sina pengar? Varför låtsas att man är världens snällaste när man själv vet att man egentligen är lite halv bitchig av sig?
All denna börda, att man orkar? Varför inte skratta och ha kul från första början, men självklart om man verkligen tycker att det är kul?
Ne, så nu, tänkte jag (eftersom jag inte har nått bättre för mig) visa lite snygga bilder på mig genom tiderna, eftersom att jag har ett sånt grymt awesome jätte kul liv. Kolla eller kolla inte, lev eller dö :D
HAHAHAHAHATro mig, det finns flera, fast dom som får se dom är bara vissa...... :D

Ha en trevlig kväll mina kära läsare! Jag saknar sebbe :(<3Relax

Goddag mina kära läsare! Vet ni vad? Jag har nog rekordbloggat på den här bloggen! Jag är stolt..
Jag sitter med min choklad-ansiktsinpackning och mår bra! Jag ska hoppa i badet snart och lyssna på lite musik och bara ta det lugnt.
Jennifer tipsar:
Beroende på att vi har mentalträning på schemat i skolan så får vi lära oss lite om hur man ska hantera stress och kunna lugna ner sig osv, därför vill jag tipsa just DIG, som är lika stressad och uppe i varv som mig, att göra sig ett mentalt rum, ni vet som man bara kan försvinna till när allt går åt skogen!
Det som bör finnas i rummet är:
En sorts skriv tavla. Tänk dig att du är arg, då skriver du ordet ARG på tavlan (mentalt) sedan tänker du på det ett tag, sen suddar du ut det, så finns det inte mer!
En plats där du är ensam, för att du inte ska börja tänka på annat.
Flera platser i platsen där du kan koppla av.
En värme källa.
En bildskärm, så att du kan föreställa dig det du vill ska hända. Tex om du ska tävla, så kan du se bilder framför dig att du står på pallen och har vunnit.
Tänk på hur du ska ta dig till ditt mentala rum, och skaffaa dig en trigger som gör att din kropp och hjärna vet att "nu är det dags att lugna ner sig".
Det här kan ta ett tag att lära sig, men jag lovar det kommer! Andvänder man sig av en sån här metod så kommer det garanterat funka!
Japp, jag är som alla andra :S

RSS 2.0