It's like learning to fly, or falling in love.

Godkväll fina läsare! Jag vet att jag är urusel på att blogga nu för tiden. Men just nu har jag inte haft nått kul att skriva.
Natten spenderades framför Bert med Sebastian i telefonen. Hög mysfaktor!
Idag har jag vart på stan med familjen.
Inköp:
kedjehalsband
munspelshalsband
en skjorta
en rosa söt tröja
tre blockljus
två nagellackar
Sen blev det att fara hemåt, och sedan till Marieberg med mamma
inköp:
en jacka
ett hårband
hjärtlegins
två ansiktsmasker
dust it (hår grejs)
schampoo & balsam

Nu tror jag det var allt! Kanske kommer lite bilder sen.. Men man vet aldrig med mig ;)


Jag lider av en galen bildbrist.. Så en fin bild på denna fina flicka får jag bjussa på, för lite så känner jag mig.

Nästa: tappa upp en bad, dra på ansiktsmask, ringa min bästa vän!


På marknaden uti nora!

Galet dålig uppdatering. VÄNTAVÄNTA! Jag bryr mig inte! Min blogg, jag skriver när jag vill och har tid. Sådeså!
Jag har haft en mycket bra vecka! Jag fick min klass igår, hamnade i BetVet10b typ? Känns iallafall mycket bra, eftersom jag har bra vänner och mentorer osv! Schemat är inte helt dummt heller, även fast folk i A är lyckliga över sitt, och många i B som vill byta (-.-).

Denna lördag spenderades med Lovi och Sanna i Nora. Ni vet, Noramarken! Galet mycket folk. Men jag kan inte neka att det var trevligt! För det är bara förnamnet! Hittade inget kul dock, förutom den mumsiga salladen! MH MH MH! Natten skaspenderas med lite film och thé tror jag.


Hyffsat..
Awesome dag med dessa filurer!

But it's over now

De första dagarna på Risbergska har vart helt okej. 60 pers intryckta i ett klassrum i väntan på fredag, då vi får reda på våra klasser.
Jag träffade Sophie igår, gud vad vi pratade. Det största samtalsämnet måste vart tiden på Gumaelius!

Och ja, jag saknar Gumaelius mest av allt. Min klass, mina lärare, att man bara kunde vara. Jag vet seriöst inte om jag har kommit på än att vi inte kommer spendera alla klassresor tillsammans längre, alla skratt och gråt. Jag saknar allt så mkt! Alla betydde så j*vla mycket för mig! Jag vet inte hur jag ska klara allt utan er! Jag minns allt, jag vägrar att glömma!

Första dagen i sjuan, då vi satt två och två och intervjuade varandra, jag satt brevid Jonte, åh! Vi hade så kul! Alla gånger man stått upp för någon som inte orkade gå på lektionen. Varje gång vi fuskade på proven.
Åsa: Svea 351, kom i tid nästa gång!
KOMMER NI IHÅG?!
I bussen: What do you want from me?!
åh jag kan inte hålla tårarna inne längre! Jag älskar er, lärare och elever, ni har betytt allt för mig! Tack!


hoj oj oj, jobba på

Altså, heeelt seriöst, finns det något som är roligare än detta när daghumorn slagit om till natthumor?


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Gris gris gris!

Tillbaka från en inte allt för intensiv dag i skolan. Jag är fortfarande nervös, eftersom vi inte får klassen förens på fredag! Så nu är vi bara en enda stor grupp på 62 pers. Jag måste berätta, jag fick skåp 332 först (nereskåp-.-') sen så frågade lärarna oss 62 vilddjur om det va nån som ville ha öveerskåp för det fanns 1 över. Vem fick det?
Jo, lilla jag! Haha sorry Towe :$

Nu ska jag försöka få med mig någon pudding upp på stan, måste köpa block!


Min gris! (bilden tagen med min gryyymt bra webbcamera)

Harder, better, faster, stronger!

Godmorning! Första dagen i Skolan drar igång snart! Gaah jag är så nervös! Men jag började dagen med em proteinsmoothie, enligt min GI-diet som jag startar med IDAG!
Den va kanske inte det godaste jag smakat. Men ack så mätt jag blev! Vill ni också smaka? 

1,5 dl proteinpulver (jag tog bara 2 msk)
2 dl yoghurt (3%)
2 dl vatten
1 dl frysta bär
Mixa ihop allting till en fluffig smoothie! (den blir inte fluffig pga allt vatten)

Den är perfekt att starta dagen med! man känner sig lite piggare! Fungerar även som mellis osv.

Yeye, nog om mat. klockan tickar och jag blir bara mer och mer nervös inför att träffa nya klassen. Tur och väl vet jag en del folk som ska gå samma linje! Dagens outfit består av tunna legins och cykelbyxor över (ja det är snuskigt när brudar visar rumpan), ett svart linne och min ny gråa cardigan.

 

Nuså! Lycka till alla nya ettor som börjar idag! Nu ska jag försöka lugna ner mig, ringa lite kompisar osv!

När vägen blir för svår

Inlägg på inlägg.

Vet ni vad jag har tänkt på mycket? Jo det här med folk som skadar sig själva, och tänker på självmord osv. Själv har jag vart nere i de allra värsta deppresionerna, men aldrig vågat ta steget! Det är just det, våga eller inte våga.
Jag tror att det är mycket så att folk som mår dåligt inte får så mycket hjälp hemmifrån eller från vänner. Det finns vänner som lyssnar oså, men dom kanske inte tar in det man pratar om. Dom kanske inte tror att dagen, då deras vän dör, kommer. Men när den väl är där, då finns det inga ord som kan få henne/honom tillbaka!
Den som mår dåligt kan säga: Jag har ingenting att leva för, jag orkar seriöst inte med livet mera, jag vet inte hur jag ska fortsätta leva.. det finns så mycket olika saker man kan slänga ut sig. Men vet ni, att om ni bara säger: det kommer ordna sig! Så fattar personen i fråga att ni inte tror på den, Och då vill personen visa dig och alla andra att han/hon är så modig! För personen känner att det finns ingen som tror den, inte äns på en sån sak!
Man vet inte riktigt vem man ska vända sig till.
Mamma och pappa fattar inte, skolkuratorn är puckad, vuxna överhuvudtaget fattar ingenting! Fel! Vuxna har vart med om saker och ting! Men man kanske inte alltid vill komma hem och föräldrarna frågar ständigt vad som hänt idag, om du fortfarande mår dåligt osv. Dom är överbeskyddande! Verkligen! Därför finns det folk som vill hjälpa dig! Psykologer, kuratorer, diakoner, Gud!

Jag har alltid vart osäker på min tro oså, men jag tror ändå att Gud är den som ser mig, varje liten rörelse jag gör, varenda tår som faller! Så jag tror att han kan vara till störst hjälp, i vissa fall. Jag kan dock inte säga att jag är världens kristnaste människa, för jag har mina funderingar kring hur Han tänker. Ibland tror jag att han inte äns ser mig. Men jag kan påminna mig själv om att Gud ger mig uppgifter, svårare och lättare, men Han skulle aldrig låta det gå så långt att jag skulle dö.

Jag kan be böner, jag kan knäfalla, jag kan skrika till Honom, men ändå hör han inte! Gah vad ska man göra? Fortsätt be, han lyssnar till dig. Han vakar över dig! Och om han hör eller ser att du är påväg att göra något du inte bör, tror jag att Han skulle stoppa dig!
Nu tror ni att jag ber hela tiden osv, men inte! Jag vet inte riktigt om jag har släppt in gud i mitt liv på heltid än. Jag tror att det är det Han väntar på det..


Vad tror ni? Jag vill höra!!!

Världens längsta inlägg, om min helg med bästa vännen

Hej trogna läsare! Jag har kommit hem nu, sorgset. Fast lite skönt, nu ljög jag!
Jag vet att folk inte tycker om bloggar som bara skriver om vad dom gör oså, men min helg har vart fantastisk, så jag måste!
Jag och Tova satte oss i bilen med Erik, Tovas pappa, och bar oss av mot Västerås! Vi packade av oss en timma senare. ÅH jag älskar Tovas farmor! Men sedan bar vi oss av mot stan och träffade Tovas kompisar inne på världens mysigaste fik! Chailatte, MH MH MH! GISSA VAD SOM HÄNDE EFTER DET! :O Vi träffade Cimon :'D Sen träffade vi mera folk.
Lördagen spenderades på stan, bästaste vännen och jag! Och nej, jag kommer inte lägga upp bilder på allt jag köpt! Men det blev: en cardigan från H&M, tre par strumpbyxor, ett par örhängen från glitter, fyra böcker från myrorna (ja, jag och Tova gillar myrorna!), en tubhalsduk från vero moda's pieces, sen kommer jag inte ihåg mer! Vi åt på ett jätte mysigt fik, Vivaldi typ! sen bar vi oss av mot Farmor! Vi kollade på Sommarkrysset, vi såg er Frida och Evelina! Sen gick vi ut och kollade på hararna som Tova älskade! Sedan kollade vi på någon film som gick på tv. Idag blev det hemgång sen utgång i skogen, vi gick femman i spåret. Så himla skönt och bara släppa allt! Nu har jag tagit mig ett bad, snart hoppar jag ner i soffan och njuter av min sista ben&jerry innan operationen! För jag har bestämmt mig att sätta igång med GI-diet! Dock inte i bara två veckor, utan i ca 10 veckor eftersom att operationen ligger såpass! Gud vad jag är taggad!
Here come some pictures!


lovelovelovelovelovelove!
   
    

En gåva, vacker som få.

Jag har en vän, en vän nederstigen från det allra vackraste himmelrike. Hon har ett långt blondt hår, de allra vackraste ögonen. Ett leende som skulle få hela världens befolkning att le. Jag har fått henne, jag har henne i mitt starkaste förvar. Hon ger mig luft i mina lungor, hon sätter leendet på mina läppar. Hon har gett mig orken att vilja leva. Hennes närhet ger mig en sån kraft, jag skulle göra allt för henne! Hon är det finaste en människa kan få! Jag har allt det där man kan önska sig! Jag vet inte hur jag hade klarat mig utan henne. Hon kom precis när jag behövde henne, och nu har hon lovat att alltid stanna! Och jag vet att det är sant, för en sån här vänskap, denna kärlek vi delar, det är få, väldigt få som fått uppleva! Jag har en bästa vän, jag har Tova Söderbäck!Vi åker iväg på en lite tripp till Västerås, och vi tar det bara lugnt!
Big love, Long time!

Makt är något många inte tänker på förens det försvinner.

Good morning! Nu har jag packat det allra sista inför resan mot Västerås!

Vet ni vad jag faktist inte har tänkt på, all denna makt ens vänner har. Jag ska inte säga att jag inte har makt över mina vänner, men gosh! Nu när man tänker på det?!
Har inte ni vart med om det.. Stina och du har bestämt att vara med varandra på lördag, för ni har inte träffats på jäättejättelänge. Gud vad kul att träffa Stina tänker du då! Men vad häder sen? Jo, din kompis, som du träffat lite oftare, Ulla ska ha fest hos sig, men bara det närmaste kompisgänget är bjudna, Claes, Margit, Bettan, Göran... Då kan ju inte Stina komma, eftersom att det är bara du som känner henne..

Nu sitter du på en plats, vilket håll du än väljer att gå så kommer du svika någon! Personligen så väljer jag utifrån vilka jag helst träffar. Men seriöst, jag hade ju bestämt med Stina. Men eftersom att fest-gänget är flera så skulle jag nog (riktigt dåligt av mig) faktist gå på festen, och be Stina att träffas nån annan dag.

Skulle du göra såhär mot din bästa vän? Mig har det hänt, flera gånger, dock inte nu. Men visst kan man känna sig underlägsen när personen man har bestämmt med säger att den hellre går på fest, eller bara vara med någon annan. Man låter en annan person ta sin väns plats.. 
Dags för förändring! Jag ska börja idag!Hur hårt jag än blundar, finns du alltid där.

Nu är det så att det är 0 pers som är sociala, så jag går och lägger mig! Feta kyssar.

your silence screams goodbye!

Tillbaka efter en tripp på stan med efterlängtade Celine. Mycket kul att träffa dig hjärtat!

Nu har jag precis kommit upp ur badkaret. Jag unnade mig en hemma gjort hårinpackning och en hemma gjort ansiktsmask! Resultatet: lite blandat! Håret trasslade in sig, jag började grina. Men ansiktet blev mycket bra!

Hårinpackningen:
1 banan
1 msk vegitabilisk olja (matolja..)

Mosa bananen till en gegga och blanda sedan i oljan.
Mitt tips: Borsta håret ordentligt, och be någon annan ha i inpackningen i ditt hår. Se till att inte gojsa runt för mycket, det är då allt trassel uppstår!

Ansiktsmasken:
1 msk riven mandel
1 äggula
1 msk honung

Rör ner allting i en skål, vipps så har du en ansiktsmask!
Själv hade jag ingen riven mandel, så jag tog typ krossad mandel istället, funkar nog lika bra!
Efteråt, gör dig en kopp Grönt the, och sen häller du ut lite, låt svalna och badda ansiktet med hjälp av en bomullsrondell.

Man känner sig faktist galet fräsch!

Det ser dock inte världens fräschaste ut..


Pudding!

Nästa: Mamma ska toppa mitt hår. ÄNTLIGEN!

När jag inte finns kvar, finns det alltid någon annan

Jag läste min bästa väns blogg, hon hade skrivit om skitsnack osv, och jag tycker att det är ett stort problem med oss ungdomar. Liksom, vart går gränsen för "otrohet", har ni någonsin tänkt på hur galet otrogen man kan va mot sina vänner? Gud, gör nått åt det! Jag tyckte Tova skrev så bra Gå in på tovasoderback.blogg.se för att se hennes tolkning av det hela!

Nej men ärligt nu! Varför snackas det så mycket? Varför är man inte bara ärlig mot personen som man tycker beter sig illa osv? Jag vet att jag är ur-kass på sånt. Är det för att slippa konsekvenser? För nu, när jag tänker på det här så vet jag ju, att om mina vänner vet att jag snackar skit om andra vänner med dom, t.ex om jag snackar med Berit om Agneta, så kanske Berit tror att Agneta gjort nått fel, och då vill hon höra från Agnetas sida. VIPPS! Och Berit är fast i mitten av samtalet som egentligen jag och Agneta skulle tagit med varandra. Och eftersom Berit är en så bra vän, berättar hon ingenting för nån av oss vad som sägs, utan hon går istället till Jörgen!

Vågar du stå emot dina vänner om dom snackar skit om någon annan? Vågar du det? Tänk efter!

Om vi fortsätter såhär, så kommer det inte finnas en enda sann vän kvar! Så, snälla, gå till spegeln, kolla på dig själv! Se att du inte är perfekt! Gör skillnad! Börja idag! Det ska jag!


when are you coming home?


lilla nussen! hon sjunger typ till sin döda bror :( gaaah här har vi tårar!

Det är kärlek, en stor förälskelse!

Morsning! Jag kom nyligen från kyrkan. Vi har myst järnet och planerat lite inför hösten och fikat. Det är så himla skönt att vara tillbaka, veta att man har ett andra hem varje onsdag! Att det finns folk med öppna armar, som tar emot en, hur man än är! Nu taggar vi den 25e, då är det återträff med alla sommarkonfirmander!

Nu ska jag bara berätta lite om någonting ingen, som jag tror, upplevt! Det är en så galen känsla! Bara tanken gör att det spritter i hela kroppen. Jag kan gå och le i flera timmar! Saknaden gör att jag näst intill vill leva i min frys! Tänk er, en såndär galen förälskelse, en  sådan man bara inte kan släppa, en som inte går över på någon vecka. Den känslan har jag, helt seriöst, för fryst mango! Jag blir helt exhalterad bara jag tänker på det! Ni tror nog att jag är helt puckad, RÄTT! Det är jag, men jag kan inte hjälpa det! Fryst mango, det är då underbart! MH MH MH!


Big love, long time


Coolt!

Nu har jag skaffat mig en ny domän, eftersom att Tuttjennifer bara existerar ett tag till. Så nu är det här jag kommer hålla hus (så länge jag orkar blogga)

Jag har nyligen kommit hem från Emma! Mycket trevligt! Vi, eller snarare jag, kollade på P.S. I love you, jag grät redan när Holly fick första paketet, sen grät jag tills eftertexterna. Det är en så sjukt fin film! Den får mig att tänka på hur otroligt glad man ska vara för dom vänner man har, och ta vara på varenda stund! För jag tror att folk inte vet hur mycket man saknar nånting, förens det inte finns längre! Och ändå, filmer som den, får mig att inse, att man kanske aldrig kommer hitta den där perfekta kärleken! "Film-kärlek". Naj, nu får det va nog med sånt!

Nu ska jag sätta på mig lite kläder och ta mig lite käk.

/Jennifer


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0