Utan dig ger jag upp!

Jag älskar dig min bästa vän. Du är min, varje dag till döden!
Altså, den här bilden, finns det någon fulare på oss två? HAHAHA!
Jag älskar dig bruttan <3

The best.

Har vart hos min älskade pojkvän. Han är cp, men jag älskar honom så mycket! Så vet ni :)

Only girl in the world!

Sitter i Alfa (vår datasal) och hör när några som lyssnar på den låten. Alltså only ...............
har vart på sjukan igen, rååååååååååååligt.. eller ? nej, men nu ska jag med mina brudar till willys tror jag.
Sedan drar jag mig till min pojkvän och klagar på hur dåligt det är att jag måste redovisa imorgon istället för att ha sovmorgon :( och så ska jag klaga på allt som inte är bra också :) men det får han leva med. jag är hungrig, puss

Bara ord, men så mycket känslor!

Sitter och tänker på de senaste 2 månaderna och dryga 3 veckorna. Jag måste vara den lyckligaste på jorden!
Jag har mått dåligt den senaste veckan för att mina stygn i "T"-korsningen har gått upp, oroar mig för ärr osv.. Men så pratade jag med Sebastian om det, och han berättade att det inte gör nånting osv. Han säger att han älskar mig ändå, och jag ser det i hans ögon.
Hade jag haft en pojkvän för ett år sen, skulle han, till nästan 100%, hata mig för jag äns opererade brösten. Jag är så glad att jag verkligen kan vara den jag är i Sebbes närhet. Jag är så kär, jag är så lycklig.
Jag kan inte se mig med någon annan, jag vill inte ha någon annan, aldrig i livet! Jag är besatt av min pojkvän. Han är bäst för mig, han är finast för mig!
Jag älskar dig Sebastian Bergstrand!
Gammal, megaseriös(!!!!!!!!!!!!!!!) bild, samma, starka, känslor!

Can't get enough of your love, babe!

Spenderade som sagt natten med Tova, min bästa vän! Vi pratade järnet, det behövdes verkligen!
Dagen har jag spenderat framför tvn och The Hills, Räätt mysigt faktist. Nu har jag käkat tacos med familjen och jag håller på att kissa på mig, och så lyssnar jag på Tonys spotify listor, nu spelas Barry White – Can't Get Enough Of Your Love, Babe! Tony är min förra lärare, åh jag saknar honom :(
Snart kommer min stora kärlek Sebastian hit, och vi + familjen går till Nacka, Carina och Niclas. Mycket trevligt, Sen sover Älsklingen min här, mysfaktor: 110%
Körde på lockigt hår idag. längesen :)

Jag siktar mot toppen, så långt jag kan nå!

Igår gjorde JAG ett julkort! :O Och igår kollade JAG på hockey. Hahah från omklädningsrummet efter matchen hörde man September – Mikrofonkåt med mega bas, och man hörde grabbarna sjunga järnet. För x antal år sen var det "öl smakat kladdkaka" - låten som spelades. Hahah, och imorse i bilen spelades mikrofonkåt, och mamma bara "åååh....." Hahahahahha! det var kul! Idag har jag jobbat jätte mycket i skolan. Jag var tillomed vaken på teckenspråket (har en tendens att somna). Om några timmar åker jag till världens bästa pojkvän, altså min pojkvän, och spenderar natten där. Och imorgon spenderar jag natten brevid min bästa vän, ja Tova! Mycket mysigt, och på lördag sover Sebastian här! Jag har det bra jag!! 
Tur att mina päron har en söt dotter, tur att mina vänner har en awesome vän, tur att min pojkvän har en normal flickvän!

101

This is my 101 inlägg :D så ni vet

I walk on a slang, du-du-du-du-du!

Sitting in the school and having ont in my titt. haha, seriöst, jag va på sjukan för typ ett stygn hade gått upp, och shit.. sen så typ ska jag få pencilin, kuuuuuul! mitt  liv är på topp! men ve tni? jag ska träffa Sebastian iidag, jag är glad!

I went crazy, and i found this.

Efter operationen har jag blivit helt galen i bhar. Jag kan knappt berga mig tills jag får sätta på mig en vanlig bh! Hhihihihihi, julklappar, ja tack! Önskar mig även smycken i massvis, fast, pengar vore inte fel heller. Tack på förhand ;)

Big love, long time!

Jag vill ha min Sebastian här. Jag är ensam hemma i flera timmar till. Jag är rädd. Jag är ledsen.

It's an endless summer

På sommaren, då är jag på topp!

Hey man look at me!

Hola! sitter och lyssnar på System Of A Down – Radio/Video
Helgen har vart så himla bra! Fredagen spenderades med mina klasskamrater på stan ett tag, sedan bar det av mot Marieberg med Amanda och hennes kompis Anny. Sedan sov jag hos Amanda, så jädra skön brud!
Igår lekte jag med Sebastian, så jädra underbar kille! Vi bakade pepparkakor, jag va sur, jag var lyckligast! Mycket sömn blev det inte, massa prat och skratt, somnade efter 5 nångång.
Nu har jag städat lite, och duschat.
Nu bär det av mot min fina vän MarteMartinaMoskito, spenderar natten hos henne, Jag har ju ingen skola imorgon! :D
IHIHIHIHIHIHIHIHI HEJDÅ

When I look up in the sky I see you!

Hei! Jag har vart i skolan, träffat en ny tjej, Matilda heter hon, hon kollade in klassen lite. Mycket trevlig tjej! Jag har även vart med Tova idag, inga fel att umgås med sin bästa en måndag som denna! Vi har firat också, med tårta, mat och chokladpudding! Nu har jag precis kommit hem från affären, en fotkräm, en hand kräm och en ramlösa rikare! Mycket nöjd!
Seriöst? Kan man vara nöjd för det? Nja, det är nog helheten, jag mår bra för allting nu! Förutom min träningsvärk i ryggen. Kan knappt resa på mig om jag suttit länge.. Det går nog bra!
Nu ska jag plugga, duscha och dra på mig en ansiktsmask innan jag ska sova!
Någon som har nått kul förslag på vad jag ska skriva om? Eller är ni nöjda? :)

Every night in my dreams, i see you, i feel you!

Helgen har vart helt felfri! Fredagen spenderades med Hanna, vi tänkte oss tillbaka till fjortistiderna, och satte igång att sminka och tuppera håret. Så kul!
Lördagen blev det uppgång tidigt! Hämtade upp Sebastian och åkte vidare mot Degefors, morfar! Sedan när vi kom hem (till mig) kollade vi på tv och sov lite. Sen åkte vi hem till honom och spenderade natten tillsammans.
Idag har jag inte gjort så mycket, kollade nyss klart på Titanic, grät som om jag inte sett den förr. Smsbombade Sebbe, och grät lite mer. Nu ska jag kolla om det finns nått kul på televisionen.
Nu finns det bara snö.. Fast lyckligtvis regnar den bort!
Céline Dion – My Heart Will Go On - from the Paramount/20th Century-Fox film, Titanic

Vi ser det snöar..

Det säger ju sig självt, jag är förbannad som bara den! Jag hatar, bokstavligen HATAR snön.. Jag va helt deppig igår för att det snöade.. Och jag har ingen aning om hur jag ska ta mig till skolan, det är för kort för att ta buss, men för långt för att gå.. Jag hatar detta!
Jag har vart usel på update. Men det bryr jag mig inte om, så jag tänker inte be om förlåtelse..
Jag är hungrig och kissnödig, men toan är för långt borta..
JÄVLA I-LANDSPROBLEM ASSÅ! Men seriöst.. snön är vit, kall, ful, hal och allmänt ivägen! Sommar ska det vara!

Sån himla tur att jag har en pojkvän och bästa vän som typ älskar vintern, om inte Tova har ändrat sig? :) Haha!
Man skulle ha en telepator (nån som vet vad jag menar?) så man bara kan åka utan att komma ut. Så skulle man sitta med vänner och mysa järnet inomhus, det är ju positivt, men nu är det så att vi inte lever på en telepatortid, så vi får stå och vänta på bussarna som aldrig kommer, så då MÅSTE man vara ute!? Livet suger bra hårt ibland..

Oså dör folk i trafiken, liksom seriöst, det var en 19 årig brud som dog igår. Krockade med en lastbil eller nått.. Asså, det är för jävligt med snö! hade snön kommit om en månad hade hon levt.. Tragiskt det ska vara.

En sak  kom jag på nu.. Det kanske inte blir lika mycket våldtäkter i Örebro nu när det är vinter.. Typ det som är positivt..

Juste! Bussarna har inte äns vinterdäck.. LÄNSTAFIIIIKEN, FÖR OSS SOM VAR PÅ VÄG (ner i diket då..)!!

Det var min bibel.. Nu väntar jag på Martemartina med Joline.. Kullllllll :D oj.. men nej, nu får jag ge mig. Hejdå

Öhm

Sitter i skolan, leker att jag har ett liv. Fast det har jag inte. Jag har vart med Emelie och köpr wasa sadwich och fanta. Livet är allt bra ibland.

Idag ska jag träffa Johanna, och chilla lite! Trevligt som bara den! Nu börjar jag naturkunskapen snart. Så ni vet!
Herrå!

Du bort mina bekymmer suddar!

Nu blir det myskläder, en kopp thé och göra nått helt ovärt.. måste lugna ner mig!
Sebbe är toppen! <3

ÅÅÅÅNGEST!!!!!!!!! :(

Herre min skapare! Det är skola imorgon.. Jag har inte pluggat tillräckligt känner jag, och jag gick inte och läste som jag skrev.. Jag är trött, jag är less, jag vill ha min pojkvän här! Jag vill ha mer lov! Jag har ont i nacken... Sebbe kom :(<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Would he know how much i love him?

Sitter och lyssnar på Ronan Keating – If Tomorrow Never Comes , saknar Sebbe och är nöjd med dagen!
Jag och Tova har vart på Marieberg och haft det jättebra. Pratade massor och Köpte in x antal trosor, äntligen! Ni får inte se! Det är bara vissa som får :D HAHA! Nu när jag kom hem så pluggade jag matte, 22 tal faktist! Jag har aldrig i hela mitt liv pluggat så mycket matte på en gång! Så nu förtjänar jag att sitta vid datorn med lite godis.
Ne, vet ni vad? Jag får sätta på mig vanlig bh den 16e december! TAGGA!!!!! Eller.. Joför tusan! HIHIHIHIHIIH! Nu ska jag kolla om det finns något kul på tv. Sedan iallafall blir det Beck på 4an kl 21 :D. Jag ska nog läsa lite och ta mig en kopp Chai thé! Juste! Jag drack IS Chai idag på Espresso House! Så jädra värt varenda krona, det kommer bli min drog i sommar!
Detta blev ett långt inlägg, nu lyssnar jag inte på den låten längre, för er intresserade så lyssnade jag precis klart på Rascal Flatts – Bless The Broken Road , men nu är den slut och nu spelas istället Ronan Keating – Time After Time !
Haha, kärleks låtar på hög nivå! För er som är kära, eller bara älskar kärleks musik får ni min spotify lista med kärleksmusik!
love
Tova, min bästa vän, jag älskar dig!

Därför vill jag stanna hos dig!

Ibrahim – Stanna hos dig
Sebastian, jag får inte nog av dig! <3

HAHA

Juste! Jag, Lisa Jennifer Jonsson, pluggade matte idag, på en lördag? Jag+matte=0!

Money for nothing!

Sitter och lyssnar på Sebbes favvolåt Dire Straits – Money For Nothing ! Den är riktigt bra, hörde den säkert 4 gånger igår. Han lyser upp som en sol varenda gång han hör den! Min pojkvän är en bra pojkvän, den bästa faktist!
Yeye, igår så lagade vi massvis med tacos, mumma! Det blev bättre än jag trodde det skulle bli. Sen drog vi oss mot stan och gick på bio som sagt, för j*vla blodig.. Men den var bra! Sen tog vi bussen hem till honom, låg i sängen och pratade oså fram till kl 8 imorse typ. Sen somnade vi och vaknade vid 13. Fast jag är ändå inte trött nu..

Nu ska jag och mor min dra oss mot affären och köpa godis, sen till OP-kyrkan och kolla när Erik sjunger. Ska bli riktigt kul. Sen så kanske vi ses efteråt också, så himla länge sen!

Hoppas ni också har haft och kommer ha en bra dag!


Det där pirret i magen..

Det pirrar i magen på mig! Det blir så här varenda gång jag ska träffa honom, min pojkvän!
Och idag ska jag träffa hans mormor och morfar, hihi jag är nervös! Men jag lyckades ju att inte få några snea blickar av hans familj, så det lär väl inte vara så farligt.
Sen ska vi kolla på SAW 3D! Herre gud, ni kommer ha en livrädd kompis de närmaste dagarna tror jag. Jag vågar inte äns kolla på trailern. Eller så beror det på att jag hatar att kolla på trailers överhuvudtagen.. Det ger ju hela handlingen om filmen.. Kul? Nja!
Nu ska jag ta mig en matbit så jag inte beter mig som en bitch sen. Kramar :)
Bild från igår.

Du finns i varje andetag!

Sitter och dunkar massa kärleksmusik! Vaknade på läpparna, för att jag låt på mage! Och för att jag ska träffa min älskade pojkvän idag! Jani, livet är riktigt gött! Nu ska jag försöka göra nått kul med mitt hår, mitt ansikte, min kropp osv.. Måste vara snygg inför Sebbe och hans familj nivet.. :)
rock'n'roll-jennifer på språng!

Försök åtminstone ha en lika bra dag som jag ska ha! BL/JENNIFER

This is love!

Nu är det den 5e! Det betyder 2 månader med världens bästa pojkvän! dock är det 15h och 35 min kvar tills det är exakt! Men eftersom att jag åker till min älskade på morgonen och spenderar hela dagen med honom så kanske jag inte bloggar speciellt mycket imorgon. Jobbigt för er!

Jag är så kär, det bara spritter i hela kroppen! Jag har världens bästa pojke, han är min och bara min! LALALALALALLALALA jag skulle kunna skriva en liten del av min kärleksförklaring, men seriöst, det är mellan mig och Sebbe, så det får bara han veta. Fast jag kommer säkert trycka in i varenda skalle att jag är kär. Hihi, för er som missat det asså! ;)
Jag älskar dig Sebbe! Du och jag, det är skrivet i stjärnorna!

Dom dagarna var bra

Nu åker jag till gården och röjer upp lite, har inte vart där på år och dar känns det som. Så nu tar jag mitt arsle och pallrar mig dit. Hajdo sålänge!

We still feel That!

Vart ute med tova och fotat, därav min nya header! Äntligen! nu låter vi dom oredigerade bilderna tala för sig själva!
Min och Tovas favvo-bild!











Åh, hon är så vacker, min bästa vän!

En av mina favvosar!



Wihoooow! Efter x- antal försök..


Jag älskar dig, min bästa vän!

LALALALALALA!

Jag har vart med Hanna och Sebbe idag, så dunder bra dag! Sen åkte jag med Sebbe hans mor och mormor till strike, TACK FÖR SKJUTSEN! Nu åker jag till Sanna och sover där! Puss på er!

Ändrade planer!

Hanna kom hit istället. Nu har vi lagat pannkakor, gick åt skogen. Så vi gjorde katt av de flesta.. Vi gjorde en video, men den funkar inte.. Jobbigt för er! Nu ska vi tjilla lite!
Lyssnar på Mona L Olsson. Ni kan trycka på gilla knappen (för er med facebook) för att höra låten:

http://www.facebook.com/pages/Mona-L-Olsson-en-legend/103678206330708?ref=ts&v=wall

HAHAHAHAHHAAHAHAH hejdå!

Tonight's gonna be a good night!

Sitter fortfarande vid datorn och slöar. Jag kom på att jag inte tagit några värktabletter idag, jag har inte äns minsta lilla ont! Peppar peppar ta i trä!! Jag ska ta och hoppa in i duschen och ta fräscha till mig lite och dra mig mot Hanna. Kanske sover hos henne också. Det var inte igår ska jag säga!

Nu saknar jag min pojkvän, massvis, får stå ut.. PUSS

You're all I see

Har funderat på hur otroligt mycket det är man uppskattar när man är sjuk och lite nere. Liksom, när allt är som vanligt är det lätt att ta allting förgivet, FEL FEL FEL! När man är sjuk och alla andra är borta, alla är med kompisar och har kul, det är då man inser att man faktist har massor med människor omkring sig.

Som i helgen, lördags närmare bestämmt, jag låg nyopererad i min soffa. Familjen åkte till huvudstaden. Pojkvännen min kom förbi ett tag och skiftade senare med en av mina vänner. Helt underbart att ha folk som bara kommer och låter en vara som man är! Sedan när dom hade åkt var jag hemma själv till ca kl 22. Det var den hemskaste lördagen i mitt liv.

Nu såhär i efterhand, tänker jag att jag måste ta vara på allting. Tacka mina nära och kära för lilla minsta, för man vet aldrig om dagen är den sista. Jag skulle själv aldrig vilja att jag dör, utan att dom som står mig nära vet hur tacksam jag är. För jag menar, alla mina vänner, kompisar, släktingar och familjen osv vet nog inte hur mycket dom betyder för mig! Även fast jag försöker berätta med jämna mellanrum, så känns det som att det är för lite, eftersom att jag känner så starkt för allihopa.

Westlife – You Raise Me Up
Tack mina vänner!

RSS 2.0