Där jag mår bra, bättre, bäst!

Hola. Jag är hos Sebastian, Vi kollar på tv, eller han och hans Mor gör det :))))) Nu ska jag vara lite halv social med dom nu! puss på er!

Stay with me while we grow old

Minnie Riperton – Lovin' You
Älskling, vare sig det är vinter eller vår, kommer mina känslor för dig inte blekna.
Inte i det stora hela, för mina andetag går genom dig.
Lovin' you is easy cause you're beautiful!

GRATULATIONER PÅ BEMERKELSEDAGEN JENNIFER!

Helt seriöst har jag egentligen ionget att be om ursäkt för, men jag säger iallafall förlåt för min galet dåliga uppdatering! Jag har nämnligen haft lite för mycket i hjärnan nu, och bloggen är inte en av dessa tankar! Menmen, jag har haft en jättebra jul, ett toppen nyår, och idag, the biggest of the biggest days, 10 JANUARI! vilket betyder Att MOI blir 17 år gammal. Mycket trevligt! enough om det!
I början på förra veckan var jag med Min pojkvän och hans familj till The Big City. Mycket trevligt! Hans familj är så gullig!
Vi hälsade på mina släktingar, mycket trevligt! Hoppas ni har haft ett lika bra lov som mig. Ni för gärna dela med er av vad ni gjort. Fast, egentligen bryr jag mig inte så mycket. Gud vad jag är trött. Kanske får ni en bild eller två.
Sthlm


Julafton


Sthlm

Nu orkar jag inte mer :D Nu ska jag sitta och tjura för att inte Sebastian kommer som han ska! Skojade, jag ska trakkasera honom med sms för han är unsocial! Nej det ska jag inte heller. Vad ska jag göra nu? Jo jag ska lyssna på musik

RSS 2.0