Just like a tatoo

I want a perfect moment

Sitter och väntar på att min telefon ska komma till mammi, och på att min pojkvän ska sluta skolan. Idag blir det bak med Sebastian, ska fira, typ 3 månader och 15 dagar. Bara för att jag är sugen!


wiwiwiwiwiwiwi

Hola mis amigo! Jag sitter i skolan och har skrivit jäääätte långt om konflikter ang. natur resurser -.-' Det är verkligebn inte kul! Men yeye.. Jag är trött och har inte någon ork att prestera idag, Så nu längtar jag tills jag slutar och med stor sannolikhet får träffa Sebastian.

Jag måste bara säga att ica-jerry(!) är för himla söt :) har ni sett den nya reklamen? ååååh
här kommer den!


:*

Jag undrar om nån hör att explosioner inte stör.

Morgonen har spenderats framför tvn, Spirit, hästen från vildmarken. Jag har slingat håret, läst tidningen och så har jag pratat med min allra bästa vän Tova. Nu ska jag äta lite mat och sedan bär det av till världens bästa pojkvän.
Hoppas ni har en lika mysig tredje advent som mig!


Take care.


Omnia faciam, faciam vobis.

Hello i natten! Var på lussevaka hela förra natten, jädrar anamma vad trött jag var! Sebastian var med, och massa underbara vänner! Jädrar vad bra man mår (när man väl är där, nu är det lite jobbigare). Ni kanske får bilder någon annan dag, men nu ni, nu ska jag sova!

Har tagit två bilder från http://lindajohannamarie.devote.se/ min vän, för att visa hur trött/pigg jag var :))


Här ligger jag och räknar får.. Sebastian och Hannes spelade kort.


Här sov vi, hahahaha! titta vad söta alla är :))

Ha det bra!

snälla


hehehehe, snart är det jul.....

Project: cold case

Hello out there! Sitter och lyssnar på The priests? hahaha wierd musik. Lyssna på denna: The Priests – The First Nowell hahaha kueeeel :)

Idag i skolan var vi på en dansföreställning av estet treorna. Amanda, Malin och Angelica (från knut) var med. Jädrar vad duktiga dom är, inte bara dom utan hela gänget!
Jag blev verkligen tagen! Det handlade om kvinnosynen i sämhället. Dom sa att det var drygt 500 (inte säker) som hade anmält våldtäkt på 70-talet (eller nått) och 2005 var det dryga 5000! Seriöst............ Man fick en klump i halsen, och jag började tänka på hur det verkligen är. Ska vi kvinnor, flickor, tjejer, tanter, you name it, behöva gå ut och vara livrädda?! Så j*vla fel!
Ikväll klockan 21 på efterlyst (trean) handlar det (blandannat) om alla våldtäkter från örebro. Rekomenderar!

Snart kommer nog min gud och gör mig sällskap, sen drar vi till kyrkan och taggar igång inför lussevakat som hålls på fredag. Oså är det sista onsdagen detta år :( attansbananer!

Min kärlek har du föralltid!

Hej mina vänner och fiender som är mina vänner ;) Haha, sämst uppdatering, jobbigt va?

Min helg har vart helt fantastisk! Jag spenderade fredagen med Emma. Lördagen och söndagen spenderade jag med min underbara pojkvän. Vi var på O'helga natt (vi hade 3 månader i söndags), Så himla mysigt! Altså, min pojkvän.. Jädrar anamma! Jag är så brutalt kär! ihhhhhhh :))))) Jag är kär om ni har missat det?!
Jag fastnade för en jätte fin låt med Måns Zemleröw, vit som en snö, hittade den inte på spotify så ni får den via youtube.
Nu har jag pluggat matte jätte länge, lite teckenspråk oså, nu ska jag tydligen städa, KUL DAG! :)) puss på er!från sjuuukt långt till för j*vla kort..

Haha, ja som sagt var jag ledig idag, hade studiedag. Riktigt skönt! Jag sov hos Sebastian och hade det riktigt bra! Vi var vakna ända till småtimmarna, (säger man så?) ända till typ kl 6 skulle jag tro.. Vi vaknade nångång runt 12-13.. käkade lunch istället för frukost, satt och pratade om allt och inget, så himla mysigt. Haha sen .. jappppp......
Jag åkte till kyrkan och chillade lite. mys, nu har jag inte gjort nått vettigt..
Just skulle skriva typ att Sebbe är en sexgud, och att han är grym osv :)))) My boyfriend is fantastic!

Nu ska jag dra mig upp på mitt rum, kanske plugga lite, städa lite, kolla tv, skriva, försöka komma på nått rimm till Sebbes julklapp.. öjöj, har mycket att göra!

IMORGON KOMMER ALLA NIOR TILL RISBERGSKA OCH SEN ÅKER NI HEM OCH ÖVERVÄGER ATT VÄLJA RISBERGSKA SOM FÖRSTA OCH ANDRA OCH TREDJE VAL TILL GYMNASIET! GRISAR GRISA GRISAR, NÖFF NÖFF NÖFF!
PUSS PÅ ER!

RSS 2.0