SLÄNG I SÄNG!

Heii pussgurkor! nu ska jag ta mina mediciner och slänga mig i sängen! pusspuss

forts. hajar!

Detta är teorin om hajar och dess bajs!
Har du någonsin sett en haj bajsa? NEJ! det har du inte. Därmed är den enda logiska förklaringen att hajar inte bajsar utan sväller upp och blir till blåvalar. Denna teori förklarar både hur blåvalar blir till och varför hajar inte bajsar

Hajar

Seriöst?! Kan inte äns google svara på min stora livsfråga, vem kan då?

Hajar

Seriöst?! Kan inte äns google svara på min stora livsfråga, vem kan då?

Egokick

Heii, jag har precis duschat, och ätit, och tuggat i mig ett äpple, OCH redigerat bilder från i onsdags, dock blev det mest bilder på mig för jag är så fruktansvärt snygg................... smakprov?
CLALALALLA STAMP ON THE GROUND! JUMPJUMPJUMP!

All the crazy shit i did tonight!

Hemma efter en toppen träning med Johannii.. Haha kötta som f*n eller hur var det?
Nej imorgon får jag för tusan köra slut på mig! Då blir det nog några mil iallafall!
När jag tränar mår jag bra, men jag mår inte dåligt över att vara "stor".
Det är något som har slagit mig.
När jag var yngre mådde jag dåligt för att jag var större än många i min kommpiskrets, sen sket jag i det, mådde bra ett tag, sen nu när jag har kommit igång att träna så bryr jag mig inte så mycket, men jag trivs bättre!
Har ni samma problem som jag hade, skaffa ett gymkort. Det äger!
PUSSEN
Kelly Clarkson – Beautiful Disaster
melike

YEEEEEEEEEEAH!

GYMMA GYMMA GYMMA! FÄRS FÄRS FÄRS!

One

Vad lever du för? egenltigen? Har ni någonsin tänkt så? Det har jag, 100 gånger! Jag brukar tänka liksom, jag är ju inte född för att göra någon lyckig, jag är inte född för att dansa jenka? Men jag kommer alltid fram till att det inte finns något att leva FÖR men när man ändå är här, varför göa vi inte bara det bästa av det? Låter folk i sin omgivning trivas, och gör massa bra saker för världen? Låt inga tankar någonsin röra sig om att försvinna hr ifrån, du skadar bara folk i din omgivning. Det tjänar inget till.
vem behöver dig mer än du liksom?
eller hur resonerar och tänker ni kring detta? har jag fel? kanske? :)

01 - om mig

Lisa Jennifer Jonsson 940110, det är väl jag. Jag heter Jennifer, men det är inte många som fattar varför det står Lisa först, jag själv fattar inte problemet? :D
Yeye, jag är väl en väldigt osäker, säker, stark, svag snygg, ful, smal, tjock tjej, inte minst fullt normal?! Beter mig som alla andra, jag är fullkommligt seriös i allt jag gör, lever utan vänner och familj.
PFFT! Nej seriöst nu Jennifer!
Jag är en stark människa psykiskt. Jag har gått i genom otroligt mycket i mitt liv, det kan göra mig osäker när jag hamnar i obehagliga eller ovanliga situationer. Men jag står oftast på mig. Jag beskrivs ofta som väldigt snäll och godhjärtad, men när folk ser mig på stan som inte känner mig, tror de att jag är en bitch vilket är väldigt fördomsfullt och fel!
Jag har typ världens sämsta humor, och kan skratta i stort sätt til vad som helst förutom komedi-filmer, för sådana skämt är för bra för att jag ska fatta..
När jag ska göra nånting, eller så, tänker jag ibland lite för mycket enligt mina klasskompisar, HAHA!
Jag bryr mig inte jättemycket om hur jag ser ut, för att jag tänker så att älskar någon mig, älskar den mig för den jag är. Sen är det ju självklart att jag tänker på vad jag sätter på mig, men mitt hår orkar jag inte fixa, orkar inte bry mig mycket om smink.
Jag har levt med ett grymt lågt självförtroende, men sen jag opererade brösten har mitt självförtroende stigit med stor marginal. Känner mig mycket bättre när jag har kunnat öppna mig för mina föräldrar och vuxna på ett annat sätt från förr. Jag älskar att ha nyrakade ben, string och mjukisbyxor, bara så ni vet!
typ så normal är jag nu.

Bara för att!


Dag 01 - om mig
Dag 02 - 10 saker ni kanske inte visste om mig
Dag 03 - min favorit årstid och varför
Dag 04 - en pinsam sak jag varit med om
Dag 05 - vad är kärlek för mig
Dag 06 - typ av killar jag faller för
Dag 07 - mina bästa vänner
Dag 08 - ett ögonblick
Dag 09 - något jag oroar mig för
Dag 10 - mina syskon
Dag 11 - en bild och text om ett ställe jag vart på
Dag 12 - ett minne för livet
Dag 13 - en gammal bild på mig
Dag 14 - min första kärlek
Dag 15 - vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 16 - en persom jag vill byta liv med för en dag
Dag 17 - min favorit film
Dag 18 - det här får mig att gråta
Dag 19 - min favorit mat
Dag 20 - det här får mig att må bra
Dag 21 - mina rädslor/fobier
Dag 22 - någonting jag ångrar
Dag 23 - mina drömmar
Dag 24 - det här saknar jag
Dag 25 - min favorit låt
Dag 26 - en vän med ett galet skratt
Dag 27 - någon jag ser upp till
Dag 28 - någon som alltid stöttar mig
Dag 29 - min familj
Dag 30 - min sista dag
Just nu har jag verkligen 0 saker för mig, så skulle kunna pricka av hela listan, men att skriva om mig själv är ju ett projekt i sig.. kommer i nästa inlägg :)

Lie to me.

Något jag har funderat på sen det tog slut med killen är om det är bättre eller sämre att ljuga. Klart som f*n att det är dåligt att ljuga, men tex, små vita lögner, tex. "Men vi kan ju vara vänner", "jag älskar dig, men jag hinner inte" Jag menar det är ju bara klychiga kommentarer för att "underlätta" smärtan som komma skall.
Man har ALLTID tid för den man älskar, och varför skulle man lämna ifrån sig någon man älskar? Det skulle aldrig falla mig i tanken att säga till någon jag älskar högt, ta tex. Johanna, min syster sen barnaben, Jag skulle inte lämna henne ifrän mig och säga att jag inte har tid. För om jag har mycket att göra under en viss tid, då tar hon hänsyn till det, och vi ses så snart vi båda kan, men aldrig att jag skulle bryta upp kontakten med kvinnan!
Har ni också vart med om att killar säger alla dessa kommentarer som får en på fall?
- Jag låter aldrig någon annan älska dig som jag älskar dig.
- Du är allt jag någonsin drömt om.
- När vi blir äldre....
- Vad som än händer kommer jag alltid ställa upp för dig!
- Jag skulle aldrig såra dig med flit!
Visst är det det underbaraste som man kan höra när man är kär, men i efterhand, vad fan menade han? Seriöst, jag menar varför säga "vi" som man planerar sin framtid med den, och sen göra slut dagarna därpå? NEJ grabbar, ni får ta tag i det här! Säg bara som det är! Och tjejer också för den delen! Själv skulle jag aldrig gå och skylla på något annat än det verkliga skälet till att jag måste bryta upp. Men eftersom att jag bara är ihop med killar, så har jag mer erfarenhet av det dom säger.
Det värsta jag har vart med om i mina senaste förhållanden är att killen i sig säger när han sitter och försöker snirkla sig igenom heeela långa historian om varför han ska göra slut osv, slänger in ett och annat: Jag älskar dig, du är den mest underbara tjej i hela världen, jag kanske kommer ångra mig och kommer tillbaka, Du är den enda jag har älskat på det här sättet.
MEN TJENA MITT BENA! JAG HAR EN  GRÖN PENIS I ÖGAT?!?!?!
Nej inte direkt, men när man väl sitter där och är helt förstörd, så hör man det man vill höra. Jag hoppades i några veckor att han skulle höra av sig, men han höll inte en enda sak av det han sa.
Så seriöst, sluta ljuga om så stora saker, för vad sårar inte mer än när man inser att det som sas bara är lögn?
Killar, ni är helt underbara, jag älskar killar! Ni är fina att kolla på, ni är bra helt enkelt, men seriöst? Kan ni inte bara ta och bli liiiite känslosamma, och börja inse vad som faktiskt sårar? Det är väl bättre att höra den hemska sanningen än att sitta och klycha till allting..
Tjejer, jag vet att det finns många som är likadana, så ni får faktiskt också ge er!
puss på er!
12 Stones – Lie To Me (Acoustic)

I do anything for you!

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Det gjorde jag, när jag väl somnade. Men jag vaknade faktiskt i tid idag! (Applåder) Jag tog mig en rejäl frukost, alltså det är nog första gången jag äter så när jag är hemma! (Mer applåder)
Jag har tillome tid över nu, så jag faktiskt kan blogga utan att stressa!
Nej nu ska jag kolla läget på facebook lite, sätta på mig en tröja! Ha en bra dag!
yogurt, två mackor med kräftstjärtar, c-vitamindricka och the. (Applåder!)
Robyn – Indestructible (Acoustic Version)

Wallander och chips!

MYSMYSMYS! + en tredjedels huvudvärk. Yeye, det är väl de man får om man sover för lite!
Men det är tur att jag har världens skönaste säng! Nu ska jag kila upp på mitt rum, kanske ta och ringa en vän eller något, sen fortsätter Wallander. Kärlek till er!

Dagen

Jag vaknade upp några timmar senare än tänkt, men så blir det när man är pigg till kl 05.13. Upp och slinga håret lite ljusare. Sedan bar det av till marieberg!
Där inhandlades stift till min skolpenna, vanliga blyertch, ett skrivhäfte, ett nytt litet ämnesblock, och två böcker. EGO woman och Hon älskade.
så nu vet ni!
Ikväll blir det på med myskläderna, slå sig ner i soffan och kolla på tv! Sedan ska jag läsa lite! hoppas ni har en lika mysig söndag som mig såhär innan skolan börjar ! :D
lite småseg tjej såhär efter en hel veckas "göra"..

Vad vore jag utan mig?

Alla gånger jag blivit sårad, alla gånger jag har legat hemma pga brustet hjärta eller sömnlösa nätter, det är dagar jag aldrig kommer glömma.
Men jag tackar er som har gjort mig till den starka människa jag är idag. Vore det inte för att jag var utstött när jag var liten, vär det inte för alla gånger jag bråkat med mina vänner, alla vänner jag har förlorat, alla killar som har behandlat mig som skräp, alla som har totalt kastat mitt hjärta i brunnen, alla som strött salt över alla mina sår, alla vänner jag vunnit tillbaka för att jag har kunnat pratat moget om det som hänt, då hade jag inte vart så stark!
Jag har mått dåligt genom alla år sen jag gick i lekis.
Men helt seriöst, var jag värd det?
Jag tror inte det, men jag vet att hade jag inte vart med om detta, då hade jag inte kunnat vara den godhjärtade hjälpsamma människa jag är. För jag vet hur mycket man borde uppskatta alla vänner och alla man har omkring sig, varenda dag året om, för annars så finns dom inte där när man behöver!
Jag har haft kompisar som har tagit avstånd när jag har mått dåligt, för dom vet inte vad dom ska säga, trots att jag har tagit det 100 gånger när dom har mått dåligt.
Detta är brist på uppskattning! Jag fattar inte hur man kan tolerera att en vän mår dåligt! Visst, man får inte säga vissa saker till någon som mår dåligt, man kan inte säga att det ska bli bra om man inte vet. För när en människa mår dåligt, tar den åt sig extra mycket av allt, så om du säger att du lovar att det kommer bli bra, och din vän säger: det kommer det inte! Så tar hon/han ändå åt sig, och tror det.
Så säg aldrig till en vän med en svårt skadad anhörig att det kommer bli bra, för det vet du inte?
Jag har så mycket erfarenhet, att jag vet ungefär hur många har det, med vänner, kärlek, familj osv. Men jag vet långt ifrån allt. Jag har vänner som berättat för mig, jag tar åt mig av det mesta, för att sedan kunna hjälpa andra.
Men jag vet att många uppskattar min hjälpsamhet, och jag ber alla mina vänner, och deras vänner och deras vänner(...) att hjälpa, lyssna, kramas och bara visas uppskattning till varandra, för jädrar vad bra man mår efteråt att man har hjälpt någon!
Det finns för lite kärlek i världen, men om alla gör det bästa dom kan, så kan vi skapa ett bättre samhälle åtminstone!
Krama dina vänner och alla du tycker om, det utger bra energi, och kramas gärna en gång för mycket, än en för lite. För en dag har du mist din vän, och får aldrig krama honom/henne igen.
TA VARA PÅ VARANDRA!
Cher – You Haven't Seen The Last Of Me - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack
Make love, not war!

Fly me to the moon

Goddag mina fina! Jag sitter här med färg i håret, mer blonda slingor! Men jag känner på mig att det kan bli en aning misslyckat.. Menmen.
Medans jag satt och fick färg i håret så läste jag en artikel i Söndags-bilagan som kommer med Aftonbladet.
Det handlade om att känna av kärleken.
Lotta åkte till New Dehli, Indien med sina vänninor. Hon var då 20 år.
PK hade försökt ta livet av sig flera gånger.
PK jobbade på gatan, han målade porträtt av folk. Han blev av med det, men han fick komma tillbaka.
Medans PK satt och målade kom Lotta fram, och det skakade i hela marken. Han såg direkt att hon var kvinnan i hans liv. Han bad och bad att hon skulle komma tillbaka dagen där på.
Så sant som det var sagt kom hon tillbaka, och det skakade lika mycket då.
Han frågade om hon ville ses senare på dagen, och det ville Lotta självklart.
När PK var liten hade han vart hos någon som hade spått att han skulle finna en kvinna född i oxens tecken, om jag inte minns fel, hon skulle vara musikalisk, äga djungel, hon skulle inte komma från samma stam, stad, inte äns samma land.
Han frågade henne om hon hade allt detta, och så var det!
Lotta lämnade sina vänner och åkte med PK till hans hem. PK berättade för sin far att detta var kvinnan han letat efter. PK's pappa frågade om hon var i oxens tecken. När PK berättade att hon var det brast hans far ut i gråt och önskade att PK's mor hade fått se detta!
Lotta och PK gifte sig där nere, och efter 22 dagar var Lotta tvungen att åka tillbaka till Göteborg.
Saknaden var olidlig och hon planerade att åka ner så snart hon kunde.
Dom brevväxlade en hel del. Och tillslut fick PK nog, och tog sin cykel och började cykla väster ut, han visste att solen gick ner i väster, så han cyklade mot Sverige.
PK hade ingen aning om hur långt det var, men han mötte en man, som visade att han inte äns kommit till hälften på sin väg mot kärleken. Men efter 5 månader, om jag inte minns fel, så var han i sverige.
Och nu lever dom än ihop, dom har två barn, och bor i skogen som Lottas far ägde.
Är inte detta världens finaste kärleks historia? Man kanske måste åka till indien för att hitta sin kärlek. För jag tror inte många gör så mycket för kärleken här, innan man vet att det är rätt vill säga. Jag ska göra nått galet, jag åker till Italien om två år! I hopp om att finna min kärlek, om han inte möter mig här, påvägen mot mina framgångar!
Rod Stewart – Fly Me To The Moon

Adam!

Adam är snäll :)))))))))))))))))))))

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Alltså, detta är inget för barn under 15 år, eller vuxa över 18, HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Seriöst.

jag behöver ssova, men jag ska nog spela ps2 eller vad det är.. jag vet väl inte ?

Always look on the bright side of life!

Jag har det! I GOT IT MY FRIENDS!
Jag ska ta och skriva mig en självbiografi till projektarbetet i trean. Sen tar jag och flyttar till Italien efter studenten, jag skaffar mig en vingård, ett stafli, tavlor så jag kan måla och ett skrivbord där jag kan skriva fler böcker!
Det ska ske!

HEJ KOM OCH HJÄLP MIG!

Hallå, vad ska jag göra? Jag gör ju liksom ingenting. Jag gymmar, jag är med kompisar, jag pluggar inte äns? Eller jag går ju i skolan oså, men pluggar aldrig på fritiden. Men nu känner jag att ska jag gå vidare från mitt förra liv och bli mer självständig, få lite arbetskontakter, hitta min grej liksom, så måste jag komma på något att göra! Funderar på projektarbetet vi ska göra i tvåan, eller om det är trean. Man kanske ska ta sig ett snack med läraren, och kanske tillomed ta att skriva en bok?
Vore inte det något? Jag har ju funderat på att bli författare, kan inte det vara nånting då?
Så om det är någon som känenr någon som jobbar på ett bokförlag, kan inte ni kontakta mig då? Ni når mig på lisaajennifer@hotmail.com !
Är det någon som har något annat förslag på vad jag kan göra för nytta i världen, kommentera detta inlägg, eller maila mig! Puss på er mina skönheter!
Ett litet steg för människan, ett stort steg för mänskilgheten!
eller vad säger man?

Hejdå min kära.

Jag vet att jag inte ska
jag vet att jag inte kan
jag vet att det aldrig blir
att det aldrig kommer bli som förr
Det kanske är bäst så
Eller vad vet jag
Jag är en enda människa av alla tusen
detsamma med dig
Jag står på mig
jag ska vara stark
percis som förut
Jag föll tillbaka i några dagar
Men nu inser jag att jag kan finna någon som älskar mig
så mycket mer än vad du gjorde
allt var en lögn när jag ser tillbaka på det
du är falsk
det har jag sett
Hejdå, förevigt om det är menat så.
James Blunt – Goodbye My Lover
Bara för att du ska veta vad jag kände.
bara för att du ska veta att jag inte gav upp oss.
men du är ett svin,
det är bland annat det jag minns.
mig får du inte såra igen

Allting har förändrats, men du finns kvar.

Dagarna rusar förbi
men i mina tanker finns bara vi.
Jag står ensam utan dig i min famn,
Jag har inte länge en trygg hamn
där jag kan stanna upp och vila ett tag
Det är det som sårar mig varje dag.
Jag hatar hur du har behandlat mig
men jag är fortfarande så kär i dig
Jag har aldrig gett upp dig,
Jag kommer aldrig lämna det vi hade
för i mina tankar håller du om mig igen
Det var väl det du sade?
och jag önskar att det blir så sen.
Du var en vacker dröm
jag har dock inte vaknat,
detta är bara en evig mardröm
tills vi finner varandra igen
när du inser vad du mister,
men nu är det jag som sitter i detta stela klister.
A Fine Frenzy – Near To You
till döden, det var det du sa

När jag sist såg dig.

Hei, sitting on a stol beside my friend Erik and listen to some music. Very nice fågelbajs!
Det senaste nätterna har blivit långa, och det vill säga att jag sover lite för länge också. 12 timmar, vaknar allstå vid 14/15 tiden. chill..
Nej nu ska jag piggna till. hejdå!

Adam!

Hei bloggen, satt och delade mina tankar med Adam, en nyfunnen kille, han är kompis med min förra klasskompis Kristoffer.
Vi träffades på gymnasiefesten. Han är mycket trevlig och rolig, mycket underhållande att prata med såhär på nattkvisten! Han spelar golf, och han är tydligen jätte duktig! Han påstår sig ta 170 i bänkpress.. men det tror vi så mycket vi vill på :D
Adam ser bra ut, och ja, helt klart jätte cool!
Han bad min blogga om honom, så varsågod adam! bara för dig! :)<3

Det är alltid bra att ha en biologisk bror.

Även fast han är cp, är han min, min egna lillebror. Synd att alla inte har en sån!
Haha, äntligen har vi kunnat börjat umgås som syskon ska, gå och käka tillsammans, snacka lite, och tillome gå på bio. Vi kollade på Sanctum, mycket bra film! Rekomenderar!
Nu ska jag kolla på snygga killar. Hejdå

Rest in peace!

Älskade du, vad ska du göra? VARFÖR!? Killen ska klippa av sitt hår, sitt länga stora krull, det som har prytt hans huvud så länge, det ska bort?! :'(:'( Nu är det bara 38 minuter kvar.. Jag vet inte hur jag ska reagera?!?! :'(:'( Det jag vet är att jag aldrig kommer glömma det håret! Jag är nervös.. shiiiit! JAJA, nu vet ni, men jag älskar dig ändå Erik Gejhammar Bang!
jag älskar dig, jag älskar ditt hår!!!!!!!!!!!!!

GOOOOOD MORGON!

Ja tja! Jag vaknade nu :O eller typ 20 minuter sen! Haha crazy girl!! Idag ska jag spendera mina timmar med min kära bror! Vi ska ut och äta, sen blir det förhoppningsvis bio! Mysigt värre:) nej nu ska jag väl dra på mig lite kläder kanske :) POSSEN!
bror <3

Det enda jag vet, är att jag är jag.

13 sanningar om mig!
-Jag har ett fruktansvärt dåligt tålamod.
-Jag är en riktig nattuggla!
-Jag är otroligt svårväckt, enligt familj, vänner, alla omkring mig.
-Jag är svag för romantiska stunder, choklad, mysig belysning och allt som hör där till.
-Jag har funderat på om jag har ADHD, men kom på att jag umgås med hel-knasiga människor!
-Jag ÄLSKAR glass, och det mesta ätbara :)
-Jag bokstavligen HATAR vintern.
-Jag mår dåligt om jag har nagellack som inte matchar mina kläder.
-Jag hatar att fixa iordning mig, blir ändå inge bra.
-Jag älskar att kramas!
-Jag måste vakna med huvudet innåt väggen för att vakna på rätt sida, vaknarjag utåt måste jag vända mig, somna om och vakna igen.
-Sover jag med någon måste jag sova ytterst, annars känner jag min otrygg.
-Jag har bara druckit alkohol 2 gånger, och det vet mina föräldrar om.
wihoooo nu vet ni

Allas favoritlåt......

Dustin Henze And The Dreamer – Rumpi Pumpi
RUMPIPUMPI!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har sååååhär tråkigt!

Jag har inget vettigt att skriva, men okej, jag har tänkt rätt länge, på att ha en sånhär frågestund, men vad jag vet, är det bara storbloggerskorna som får frågor.. så jag tror jag skiter i det, om inte fler än 10 protesterar vilket aldrig skulle ske. Jag menar, inte en jäkel kommenterar blogg-hel**ttet, sådet får vara :)
bjuder på godis iallafall

Baby, can you fix me?

Sitter seg som en apa, läste nyss igenom vad johanna hade skrivit, usch vad hon skriver dåligt -.-' HAHAHAHA :D Jag har chillat hela dagen, har sån fruktansvärd träningsvärk i benen, jag är på myshumör, jag vill kramas!
Natten igår var helt klart den bästa på länge! Har såna fantastiska vänner! och träffade massor av gamla vänner, livet är en fest!!
angpinar4tonåäaä'ääää så seg är jag!

jennifer är en bajsunge.

AHMEN HALLÅ ALLA JENNIFERS LÄSARE!!
nu har jag fått tillstånd att gäst blogga, elleeer?
iallafall.. johanna här haha! det där lät ju lite töntigt ungefär som jennifer. hiih
jaja känner att det här blir ett väldigt seriöst inlägg, tycker ni inte det?
vi ska iallafall dra oss mot stan, mot frimis mot partyyyyyyt!! woohooo!
nej men vi ses i dimman allihopa. ni som nu ska dit.
bilder kommer väll... iallafall på min blogg. hehe!
//johanna
jojjo.devote.se

Love you!

Måste bara säga att ni är otroligt bra på att kolla min blogg, igen! Det går liksom i vågor, men det är väl mitt fel! Men tack ska ni ha pussenussar! här får ni en fet kyss!!!!!!!!
me love you

COME ON!

Nu kör vi tjejer och killar!
Dagen har vart lugn, chill och bara allmänt bra! Snart är tiden knapp tills det drar igång, partey på g! Jag känner mig klar med sminket, håret och klädernar, men snart kommer jag säkert ändra mig.. Typiskt! Men jädrar vad bra jag mår! Jag är taggad till 1000! jag ska dansa loss ikväll, se upp för mig!
Kör på röda läppar som matchar naglarna och bhn, och guldig ögonskugga som matchar kedjorna,
Sen kör jag på ett riktigt j**la taggat humör som matchar kvällen, vännerna, och stället!
Manian – Welcome To The Club - DJ Gollum Radio Edit

I HAVE THE BEST HAIR DAY!

hår idé för imorgon.. tänkte.. lite annorlunda, men inte utstickande

Feel so good!

Skitarg – Du Har Keps Och Knarkar

Det rusar i kroppen

Jag vill springa, jag vill dansa, jag vill dansa tills jag svimmar, jag vill höra musiken dunka, jag vill känna basen i hela min kropp.
Jag har precis valt min outfit för morgondagen. Det slutliga resultatet blev ett par svarta jeans, ett svart lite större linne, bh har jag dock inte valt, två guldiga blingbling kedjor runt halsen, rött nagellack, röda läppar, uppsatt hår tror jag det blir, men inte säker :)
Den första kommentaren löd: Jaaaa! shit nu vill jag dejta dig....
HAHA min bästa vän är allt för go :*
Sitter och lyssnar på taggmusik :D

sexiiiiii


The world keeps turning!

Har precis kommit hem från en toppen dag i Hallsberg! Jag började med att åka in till stan och köpa mig en biljett till Club Haze! Taggggga!
Vidare drog jag mig mot min barndomskompis Emma, och hennes familj, vi konstaterade att det var 7 år sen senast vi sågs! Helt galet! Men vi har fortfarande lika kul, dock på ett annat sätt! :)
Jag köpte även den nya Lokan, vattenmelon citron, har ni smakat den? Den vad helt ok, men den smakar typ någon medicin jag drack när jag var liten.. euw!
Nu ska jag nog ta och planera lite kläder för morgondagens bravader, och kanske måla om mina naglar..
Hoppas att alla har fått en lika fin start på lovet som mig! :)
Tänkte dela med mig av bästa låten på min spotify, HOFFMAESTRO – Round it Goes

EDS

Hei kära läsare! hur måga ni nu än är..
Som jag kanske sagt så spenderade jag min morgon (lunch) på sjukhuset. Som några av er kanske ver så har jag opererat mina bröst, och såren har spruckit osv.. Min doktor, Jesper, kom med förslaget för några månader sen att skicka mig till Barn kliniken och se efter om det fanns risk för att jag kanske har EDS (ehlers danlos syndrom). Tillslut kom jag dit, och han kände på alla möjliga leder och ställde massa frågor, han skickade mig vidare till en neurolog (där jag var idag). Han kände ännu mer på mig, och det kom fram att jag har denna sjukdom. Läs om den nedan.
Symtom

De olika typerna av EDS kan kännas igen av den den mix av sjukdomssymptom som dominerar:

  • ledöverrörlighet (hypermobilitet), urledvridningar och muskel-, led- och andra smärtor som blir kroniska och ibland mycket svåra,
  • överelstisk hud och överelasticitet i kroppsliga vävnader och membran (olika typer av väggar hos inre organ)
  • alltför bräcklig hud och bristfällig sårläkning
  • mycket försvagade blodkärl och svagheter i andra kroppsliga vävnader och membran (t.ex. tarmväggar).

De som har EDS får tidigt i livet sin kroniska överansträngningssmärta. Muskelsmärtorna är vanligen knutna till en kronisk trötthet i de muskler som oavbrutet måste stabilisera en led pga. att de ledband och ligament som egentligen ska sköta stabiliseringen inte gör detta eftersom de är överelastiska. Den överelastiska bindväven innebär att en stor del av musklernas dragningskraft inte överförs till skelettet. Muskelansträngningen vid en rörelse kan därför uppgå till 300 procent av den normala. Nervsmärtor uppstår främst som ett resultat av nötning där nervtrådarna löper genom överrörliga leder eller krampaktigt spända muskler.

Klassisk typ

Den klassiska typen av EDS finns i en svårare och en mildare form. Huden är alltifrån något till extremt töjbar. Vissa drabbade kan dra huden från hakan ända upp till näsan. Huden är dessutom mer eller mindre skör. Den kan i extremfallet spricka mycket lätt och ha mycket svårt att läka. Ärren blir onormalt tunna och sköra som cigarettpapper. Översträckbarheten i lederna är påfallande och lederna lätt kan gå ur led. Detta gäller särskilt i fingrar, armbågar, axlar och knän. Vrickningar, där ledkulorna släpper ur sina lägen, är vanliga.


Överrörlighetstyp

Hypermobilitetstypen medför överrörlighet i alla leder och därmed luxationer (urledvridningar) och subluxationer (ledglidningar) och felställningar (t.ex. i revben). Nästan alla leder kan drabbas, men ofta har individen några leder som drabbas mer än andra: ett knä, en axel, ett nyckelben, revben, käken, osv. Huden kan vara mjuk och påfallande len, ibland nästan sammetsliknande. Huden är emellertid inte skör och tänjbar som vid den klassiska typen av EDS. Blåmärken förekommer, men variationen mellan olika personer är stor vad gäller omfattning och svårighetsgrad av blåmärken. Personer med denna typ av EDS kan tidigt i livet drabbas av kronisk smärta, som i enskilda fall kan vara oupphörlig och mycket svår på grund av en blandning av olika typer av smärta: muskelsmärtor, ledsmärtor och nervsmärtor. Över 50 procent av de EDS-drabbade har hypermobilitetstypen.

Detta är dessa jag har symtom ifrån, det är dessa jag har fått diagnosiserat


Detta är helt ofarligt, det finns andra typer som är livshotande, men jag kommer klara mig galant! Bara jag tränar osv, kommer jag att må finfint! Det finns inga mediciner för detta dock.

 

om ni har frågor oså, är det bara att fråga på!


Meet me at the hotelroom..

Världens bästa söndag. Åkte på Schlagerspinning med favoriterna, hem, käka lite gott, sen hopp ion i duschen, en powernap, sedan mummsa lite på blåbärscheesecake, avslutade dagen med en promenad. Nu ska vi snart gå och kolla på Wallander, då bjuds det på grönsaker och dipp! Och bara vetskapen om att man inte behöver gå till skolan, det är så himla skönt. Nu ska vi mysa! puss på er!
Gammal bild, det är typ 13 månader sen :)
Justin Bieber – Baby

Även om du tog tillbaka allting som du har sagt..

Sara Löfgren – Starkare ..

min blir du aldrig.

Jag är done! Jag mår fine! Och jag är BIG BLONDE AND BEAUTIFUL.. tss :D Hahaha taggad som bara den!
Emma och jag hade mys i solen, vid bordet, och framför melodifestivalen. Eric Saade, mumma!
Nu sitter jag och sjunger på massa musik :) puss på er sötisar!

min blir du aldrig.

Jag är done! Jag mår fine! Och jag är BIG BLONDE AND BEAUTIFUL.. tss :D Hahaha taggad som bara den!
Emma och jag hade mys i solen, vid bordet, och framför melodifestivalen. Eric Saade, mumma!
Nu sitter jag och sjunger på massa musik :) puss på er sötisar!

Dagens tips!

HAHAHAH trodde aldrig det skulle komma en sån, men seriöst.. Mamma kom nyss hem med godis till mig, måste barra tipsa om favoriten!
ta 1 lakrist fisk och en colaflaska..
och lägg ihop dom! SVIN GOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!

En vän, vacker som få.

Tova är sööööt :* Me love her!
har vaknat nyligen, och käkat frulle, läst aftonbladet, nu pratar jag med min bästa vän :)
Snart ska jag städa och fixa lite innan Emma kommer, det var inte igår måste jag säga! Vi ska bara mysa galet! :*
Hoppas ni får en lika fin lördag som mig! :)
Emma är en favvo, hon är snäll och fin, lalalalla :D nu längtar jag så jag sprängs :D haha
nu ska jga duscha :)

DIIIIIIIIIIIE!

DÖDA min "glada" lista :) sitter jga och clara och knåpar ihop, den jag gillar mest måste vara Jag ska döda dig - skit arg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TNT! I'M DYNAMITE!

Hell's Black Roses – T.N.T - detta är min låt som jag lyssnar på när jag är brutalt förbannad :D
Jädrar! Den här dagen har vart himmel och helvete samtigit! Är så brutalt förbannad, men ändå så otroligt glad! Jag vill tacka ALLA mina underbara vänner och kompisar som ställt upp för mig, jag är så himla lycklig att jag har er! Känner jag er rätt, BÖR ni ta åt er av detta, ni vet vilka ni är! Familj, vänner, bekanta, alla betyder otroligt mycket! JAG ÄLSKAR ER!
Men schaize vad förbannad jag har vart, ett sms, två sms, fjorton sms, hur mycket det än är, så kan jag inte stå ut längre, jag garvar, det är så patetiskt! HAHA!!
Yeye, nu är Clara på väg! ska ta och bädda iordning sängen! Uppdaterar sen kanske :)) hoppas att alla har haft bara en bra fredag än så länge och att den fortsätter så! :)
Har börjat köra på brillor igen, tänkte att det kanske gör att jag inte har denna j**la huvudvärk :)
HAHAHA bilden är seriös för er som inte fattar :)

???????????????

HALLÅ DÄR BLÅBÄR! så säger man inte allste.... HALLÅDÄR KÖP BLÅBÄR! sisådär! :D
Jag har en fråga, till er få som läser.. skulle jag våga skriva lite av mina amatör-dikter i bloggen, har aldrig riktigt gått ut med att jag skriver, vet bara ett fåtal som vet om det faktiskt..
Men nu till frågan,
VILL NI LÄSA KANSKE EN ELLER TVÅ..? skulle ni kommentera, eller bara tycka att jag var puckad?
Kommentera inlägget om ni vill, annars kan ni ju skippa att säga nånting :D

There's some things we don't talk about.

TJA! Mäster-tränaren här eller?! Idag har jag köttat ca 3.5 km på cykel (två olika cyklar) kört styrka i benen och lubbat en bit och även tagit mig en promenix hem!
Nu sitter jag med nymålade naglar och glass i magen, ska aldeles strax upp till rummet och städa, för imorgon kväll får jag finbesök av min vän, Firre2, Clurren, Clara__bra, you name it! Hon kommer iallafall och stannar över natten, så himla underbart! ska nämnligen träffa "mr. x" imorgon också.. får la ser hur det går!
PUSS PÅ ER!
MAHA mongobild från i somras :)
Björn Afzelius – Tusen bitar

It's not always rainbows and butterflies

Den dagen blev jag älskad för första gången, den kommer igen, det kommer jag bli.
Maroon 5 – She Will Be Loved, spelas minst 5 ggr/dag!

All my life I've been good, but now thinking what the hell!

Tog en dag hemma pga magont som bara den, käkat glass, pitabröd med kycklingfyllning, och det är så gott!
Åkte med min familj och Johannii till Gumaelius och kollade på "stilar och trender", Visst var dom duktiga, men inte lika bra som mitt 9B!
Det fräckaste var när Anders och Marcus bad "9B" gå upp.. Men sedan förklarade vi att dom bara leker att vara 9B, för dom vill vara lika bra som vi var! Bilder kommer vill jag lova!
Avril Lavigne – What The Hell spelas, högt och den är så röj!

UNTIL THE SKY FALLS DOWN ON MEEEEEE!

Nu sitter jag och är JÄTTETAGGAD tills på torsdag och söndag då jag ska träna med mina brudar! :D Saknar Tova och Johanna mycket!!
Idag kollade vi på hajen i skolan, haha usch för den!
Nu sitter jag med en chailatte och längtar till nästa gång jag ska dricka det! Mitt pulver är slut :(
Cascada – Truly Madly Deeply - Radio Edit
TAGGGGGGGGG

Jag sitter här och undrar.

Vad tusan ska jag ha för nagellack? ilandsproblem jag vet, men jag tycker det är trist att inte veta vad för kläder man ska ha på sig den kommande dagen..
Min måndag har spenderats på följande vis: jag åkte till skolan, hade ne lektion, stod i kön till maten, hade matteprov som förövrigt gick åt pipsvängen. Sen bar det av till barnmorskan, krånglig var hon måste jag säga, sen gymmade jag gärnet, idag igen! :D
hoppas eran måndag har vart bra! för min, den kunde ha blivit så mycket bättre.
Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody

Och du får inte ha mig som en dröm..

När jag vill vara din verklighet.

Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål
Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet
Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro
Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart
Jag saknar varje ögonblick


Du ska stå naken framför sanningen!

Morsning! Har vart och gymmat på actic, mycket skönt! nu blir det hopp in i duschen, sen bär det av till Elin, och ikväll ska jag bara vara hemma och mysa!
Sådäääääääär pigg är jag.. La mig vid 4 kanske, somnade till runt fem, vaknade vit halv sex... you get it!
vänta!
DUSCHEN ROPADE

Från kylan

In värmen..
Lars Winnerbäck – Från kylan in i värmen
Ska jag vara ärlig, är jag lite nöjd över att ha visat min kreativa sida.. :$

Party on the dancefloor

Träffade tjejerna från min gamla dansgrupp, Stepz! haha vi åt tacos, snackade om allt och inget.. Är det rött där nere också? ... hmm.. yeye! en fråga man kan fundera på. Men sen körde vi charader.. HAHA mycket skratt. Saknar tjejerna mycket, men vi ska ses snart igen :))
Lite bilder :))Tack för en otroligt bra kväll tjejer! Nästa gång satsar vi på att Fanny är med också! <3
kommer snart bilder från min och johannas lilla promenad i björkhaga :))

Du får be en bön att tiden du behöver räcker till.

GOOOOOD MORGON GOD MORGON! Sovit gott? Inte jag iallafall. Jag kollade på titanic tills skeppet började sjunka, sen somnade jag, oså vaknade jag oså somnade jag..... OCH SÅ VIDARE! Nu har jag iallafall fixat iordning mig. Ska snart gå ut på en promenix med Johannii och kameran. Låter kriaviteten flöda!
Ikväll ska jag äntligen få träffa mina gamla vänner från Stepz, min disco-grupp. Haha, gud vad jag är taggad! Vi ska äta tacos och mysa, kanske tillomed blir att kolla på melodifestivalen? har inte pratat med dom, men vi får se! :D
Hoppas ni får en lika bra lördag som mig! :)
Mina korsörhängen <3<3<3<3<3<3<3 Big love! Tackar min bästa vän Erik för dom! (fick i födelsedagspresent.. men ändå:))
Sonja Aldén – Du får inte Till killen jag älskar.

He and I, had something beautiful.

Sitter i min mjukisdress, gråter och funderar, lyssnar på sad-music och ja.. Jag vet inte vad jag gör. Vart hemma från skolan sen i onsdags, har bara legat i sängen, tagit emot massa stöttande sms och samtal, kollat på film, ätit lite glass, och så vidare. Ikväll ska jag försöka komma ut, ska nog på middag hos Johanna och hennes familj. försöka komma på lite andra tankar. Jag tänkte att detta skulle bli ett kort inlägg, men jag ångrade mig nu ser jag.. Jag saknar mina vänner i skolan. Men om jag går dit kommer jag med stor sannolikhet verka dum, som bara går och är deppig, och vägrar att prata.. Nu ska jag ta mig ett glas vatten. Hejdå.
Denna spelas om och om igen, A Fine Frenzy – Near To You

The notebook

Min favoritfilm. Filmen som får mig att tänka. Filmen som ger mig hopp. Det ska jag leva på nu, hoppet.
Det finaste jag vet är att se dig le. Men jag vill inte att det ska få mitt hjärta att brista.
A Fine Frenzy – Almost Lover

-

Mariah Carey – I Want To Know What Love Is

it must have been love..

Olen hukannut toisen puolen. En tiedä, mistä minut löytää enää. Hän katosi, se on ohi.Kaikki oli täydellistä, nyt, mikään ei ole täydellistä. Hän ei enää ole, hän ei ole minun, enole hänen. Tein kaiken kaveri, tekisin kaikkeni saada hänet takaisin.
Nyt ei enää herätä seuraavaan, kukaan ei suudella nyt. Ei ole ketään olisin mieluumminviereeni kun menen läpi vaikeita aikoja.
En ole koskaan ollut rakastunut näin, en ole koskaan ollut näin hyväksytyistä.
Päivät menevät ja en tiedä mitä aion viedä minut, minä hengittää sinua, mutta en tiedämissä olet. Minä tarvitsen sinua, kultaseni, en kiellä!
Olit täydellinen minulle, olet täydellinen minulle. Joka päivä ajattelen sinua, joka päiväannan sieluni. Se on aina meidän unissani.
Minä seison avosylin kunnes päivä näet mitä olet menettänyt, en koskaan sulkea sinut pois elämästäni. Olet kaikki, mitä olen koskaan unelmoinut. Muistatko, kun sanoit sen.Tiedät kaiken olen etsinyt. Jokainen rikki unelma sai minut sinulle.
Se on ohi, kaikki on mennyt, mutta mielestäni sinun elää ikuisesti!


Rakastan sinua kuolemaan ja takaisin.

Delar med mig av min gråtmusik

Sebastian!

Christina Aguilera – Bound To You - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack
Jag älskar dig grappen! <3

Sweet love, so pure!

Igår var det 5 feb, dvs 5 månader med pojken min! Jag blev bjuden på mat hos honom, sen åkte vi och kollade på Burlesque på bio, den med Christina Aguilera och Cher. Jag rekomenderar den verkligen! Sen efter bion åkte vi till mig och tände ljus, fikade lite och bara hade det helt underbart!
Big love, Long time!

RSS 2.0